Monday, July 22, 2024
HomeActualitateJulia Fox, Actrița Cunoscută Pentru Rolul din ,,Uncut Gems”, Dezvăluie Public Că...

Julia Fox, Actrița Cunoscută Pentru Rolul din ,,Uncut Gems”, Dezvăluie Public Că Este Lesbiană

Julia Fox, Actrița Cunoscută Pentru Rolul din ,,Uncut Gems”, Dezvăluie Public Că Este Lesbiană


Julia Fox a stârnit zâmbete și reacții amuzante atunci când și-a făcut publică orientarea sexuală pe 8 iulie. Într-un mod plin de umor, aceasta a răspuns unei glume pe TikTok despre identitatea sa sexuală, exprimând că a fost “lesbiana aia” menționată.

Cu un spirit jovial, Fox a făcut și scuze în glumă foștilor săi iubiți, adresându-li-se cu umor: “Îmi pare rău, băieți. Nu se va mai întâmpla”.

Vedeta, în vârstă de 34 de ani, recunoaște faptul că, înainte de a-și asuma public statutul de lesbiană, a avut relații cu bărbați, inclusiv o căsătorie cu Peter Artemiev, cu care are un fiu în vârstă de 3 ani, numit Valentino.

O altă relație mediatizată a fost cea cu Kanye West în 2022, care s-a dovedit a fi de scurtă durată, deși zvonurile despre o posibilă legătură romantică au captat atenția presei.

Pe lângă cariera sa în actorie, Julia Fox este și artist muzical și autor, câștigând recunoaștere și premii pentru interpretarea sa în filmul ,,Uncut Gems”, sub regia lui Adam Sandler. Rolul Juliei De Fiore, amanta lui Howard Ratner, i-a adus apreciere din partea criticilor de film din Chicago, Toronto și Gotham, întărindu-i reputația în industria cinematografică.

Într-o apariție la Drew Barrymore Show, Fox a dezvăluit că a hotărât să renunțe la relațiile cu bărbații, conturând astfel un nou capitol în viața sa personală și profesională.


TAGS: Julia Fox, Uncut Gems, lesbiană, divorț celebrități

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General