Sunday, February 25, 2024
Google search engine
HomeActualitateJucătorul de fotbal Donnacha O'Brien a fost împușcat în timpul unui meci...

Jucătorul de fotbal Donnacha O’Brien a fost împușcat în timpul unui meci din Irlanda

Jucătorul de fotbal Donnacha O’Brien a fost împușcat în timpul unui meci din Irlanda

Un incident shockant a avut loc la un meci din Divizia 2 „B” North Tipperary&District League din Irlanda, atunci când jucătorul de fotbal Donnacha O’Brien a fost împușcat în braț de un glonț rătăcit. Incidentul a avut loc în timpul reprizei a doua a meciului, în minutul 55, și a dus la abandonarea partidei.

Suspectul în spatele acestui incident pare a fi un vânător de căprioare, deoarece s-a presupus că glonțul a fost tras în pădurea din apropierea terenului de către cineva din această categorie. Cauza exactă a acestui incident nefericit este încă investigată de către poliție.

Jucătorii, antrenorii și spectatorii au fost șocați atunci când au auzit o bubuitură și l-au văzut pe O’Brien căzând la pământ. El a fost tratat de urgență la fața locului și a fost dus la Spitalul Universitar din Limerick pentru îngrijiri suplimentare. Din fericire, el nu a suferit leziuni grave sau a fost lovit în organe vitale.

Imaginile cu radiografia și cu alica care l-a lovit pe O’Brien au fost postate de fotbalist pe rețelele sociale, iar acestea au stârnit o mare atenție. Donnacha speră să se recupereze cât mai curând și să revină pe teren, după operația la care a fost supus pentru extragerea glonțului.

Soția fotbalistului a declarat că acest incident a fost una dintre cele mai ciudate accidentări din lumea fotbalului. Cu toate acestea, aceștia își exprimă recunoștința că situația nu a fost mult mai gravă și că Donnacha se va putea recupera complet.

Echipa la care evoluează O’Brien, Rearcross FC, este un club fondat în anul 1972, având deviza “ná géill go deo” (n.r. nu ceda niciodată). Clubul este profund afectat de acest incident și își exprimă susținerea pentru jucătorul lor.

Politia irlandeză, Gardai, suspectează că vinovatul acestui incident ar fi un vânător de căprioare care se afla într-o pădurice din apropierea terenului. Cu toate acestea, persoana responsabilă nu a fost încă identificată și prinsă.

Taguri:

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments