Sunday, June 23, 2024
HomeSportJalen Blesa, noua achiziție de marcă a Universității Craiova

Jalen Blesa, noua achiziție de marcă a Universității Craiova

Jalen Blesa, noua achiziție de marcă a Universității Craiova

Universitatea Craiova a realizat o mutare surpriză în această iarnă, aducându-l pe atacantul spaniol Jalen Blesa în echipa lor. Transferul a fost anunțat în exclusivitate de FANATIK, iar suma plătită pentru jucător se ridică la 300.000 de euro.

Jalen Blesa își exprimă entuziasmul pentru suporterii Universității Craiova

Deși transferul lui Jalen Blesa a fost încheiat cu succes, Universitatea Craiova a întâmpinat mici dificultăți în finalizarea acestuia. Documentele necesare au ajuns cu întârziere, ceea ce a obligat clubul să solicite o derogare de la FIFA. Cu toate acestea, acum totul a fost rezolvat, iar Jalen Blesa a fost prezentat oficial.

Jalen Blesa a transmis un mesaj plin de încredere suporterilor echipei Universitatea Craiova, exprimându-și nerăbdarea de a începe pregătirile alături de echipă. Întâlnirea cu fanii a fost un moment important pentru jucător, care a declarat: “Salutare! Sunt la aeroport în drum spre România. Abia aștept să încep pregătirile alături de voi. Hai Craiova!”

Până la momentul semnării cu Universitatea Craiova, Jalen Blesa a avut o performanță excelentă la FC Prishtina. Atacantul în vârstă de 23 de ani a reușit să marcheze 11 goluri și să ofere 4 pase decisive în cele 21 de meciuri jucate. Aceste cifre impresionante fac din el o achiziție de marcă pentru echipa din Bănie.

Născut în Barcelona, Blesa a început cariera la CD Masnou din Spania, iar apoi s-a transferat în Anglia, la Arlesey Town. Acesta a mai jucat și în Kosovo, la KF Istogu, înainte de mutarea sa la Universitatea Craiova. În noua sa echipă, Blesa va avea competiție pentru postul de titular cu Jovan Markovic și Elvir Koljic.

Momentan, Universitatea Craiova se află pe locul 4 în clasamentul din SuperLiga, având 38 de puncte acumulate în 25 de etape. După un început de an mai dificil, echipa antrenată de Ivaylo Petev speră să revină pe drumul victoriilor și să obțină rezultate bune în viitoarele partide.

În etapa precedentă, Universitatea Craiova a fost la un pas de o victorie importantă împotriva U Cluj, însă a fost egalată în repriza a doua. În următoarea rundă, echipa va întâlni FC Botoșani și va încerca să obțină cele trei puncte.

TAGS:

Universitatea Craiova, Jalen Blesa, transfer, achiziție, SuperLiga, clasament
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General