Tuesday, April 16, 2024
HomeSportIvaylo Petev și Universitatea Craiova în criză de rezultate după înfrângerea cu...

Ivaylo Petev și Universitatea Craiova în criză de rezultate după înfrângerea cu FCSB

Ivaylo Petev și Universitatea Craiova în criză de rezultate după înfrângerea cu FCSB

Ați crezut că nu vedeți bine? Asta se întâmplă când ai un meci amical cu echipa de ligă secundă, Filiași, înainte să joci împotriva unei echipe puternice precum FCSB. După ce au pierdut în fața echipei din Capitală cu scorul de 3-0, antrenorul Ivaylo Petev a fost pus la zid de toată lumea. Universitatea Craiova a înregistrat cinci meciuri consecutive fără victorie în SuperLigă și a intrat într-o criză de rezultate. Echipa alb-albastră se confruntă cu numeroase probleme și trebuie să găsească soluții rapide pentru a-și redobândi forma și încrederea pe teren.

După înfrângerea cu FCSB, criticile l-au vizat pe antrenorul bulgar Ivaylo Petev. Ion Crăciunescu, fostul mare arbitru FIFA, a atacat dur prestația Universității Craiova și consideră că Petev este principalul vinovat pentru rezultatele slabe ale echipei.

”A existat un capitol bun pentru Craiova? Credeți că Petev știe ce face? Cu ce jucători au adus și ce a arătat Craiova, mi s-a părut nu că trage să prindă play-off-ul, Craiova s-a făcut de râs.

Am mers la meciurile Craiovei de când eram copil. Când jucau cu Steaua, Dinamo, cu echipele mari, aveau oltenii o ambiție extraordinară, nu ca acum, nu știu de unde i-a adunat, dar au fost niște marionete. Au scăpat ieftin cu 3-0”, a declarat Ion Crăciunescu.

Au apărut critici și în ceea ce privește arbitrajul partidei. Ivaylo Petev a adus acuzații la adresa arbitrajului lui Marcel Bîrsan. Antrenorul bulgar consideră că golul marcat de Florinel Coman în startul reprizei secunde, care a dus la scorul de 3-0 în favoarea FCSB, a închis efectiv partida.

„Sunt mulțumit de dorința jucătorilor noștri, nu pot să spun că n-au luptat pentru victorie. Arbitrul le-a făcut cadou un gol și noi am făcut două cadouri.

În prima repriză am avut o situație concludentă și alte situații în care am fi putut să marcăm, dar din păcate n-am reușit. Am primit două goluri în cel mai rău moment al meciului. A fost foarte greu după 0-2 să marcăm. Am încercat, dar n-am reușit să marcăm”, a declarat Ivaylo Petev.

Răbufnirile antrenorului Craiovei nu s-au oprit aici. Petev a susținut că rezultatul obținut de echipa sa nu reflectă ceea ce s-a întâmplat pe teren și a discutat despre eventualitatea plecării sale de la Universitatea Craiova.

„Având în vedere ce s-a jucat pe teren, rezultatul e cam nedrept, dar asta e. Cel mai rău este că am primit gol în minutul 50 și atunci a fost greu să revenim. Ceea ce s-a întâmplat în toate aceste meciuri este că noi am făcut foarte multe cadouri și astăzi am făcut la fel. Trebuie să nu mai facem greșeli în apărare.

Dacă problema e la mine, mâine plec! Fiecare meci e important. Și arbitrajul a avut un rol important, nu e prima dată”, au fost cuvintele lui Ivaylo Petev.

Universitatea Craiova se află într-o perioadă dificilă, iar rezultatele slabe și criticile aduse antrenorului Ivaylo Petev au pus presiune pe echipă. Este necesar ca jucătorii și staff-ul tehnic să găsească rapid soluții pentru a reporni motoarele și a reveni pe drumul victoriilor. Următorul meci al Craiovei este în deplasare, împotriva echipei Sepsi, iar aceasta va fi o nouă provocare pentru echipa condusă de Ivaylo Petev.

TAGS:

Universitatea Craiova FCSB Ivaylo Petev SuperLigă Ion Crăciunescu arbitraj
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments