Sunday, April 21, 2024
HomeSportIuliana Marciuc dezvăluie adevărul despre infidelitatea din cuplu

Iuliana Marciuc dezvăluie adevărul despre infidelitatea din cuplu

Iuliana Marciuc dezvăluie adevărul despre infidelitatea din cuplu

După mai bine de două decenii alături de Adrian Enache, Iuliana Marciuc face dezvăluiri neașteptate. Aceasta a vorbit despre infidelitatea în cuplu și a recunoscut dacă l-a înșelat sau nu cu un afacerist grec pe soțul său.

  • One of the most enduring couples in the Romanian showbiz

Iuliana Marciuc și Adrian Enache formează unul dintre cele mai apreciate și longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi sunt împreună de 26 de ani și au împreună și un băiat, pe nume David.

  • Their love story under scrutiny

În ciuda faptului că au o relație atât de lungă, povestea lor de iubire a fost mereu pusă sub semnul întrebării. Asta în condițiile în care artistul era căsătorit cu o altă femeie, atunci când cei doi s-au cunoscut.

  • Rumors of infidelity

L-a înșelat însă Iuliana pe Adrian Enache cu adevărat? Au existat zvonuri privind o idilă între ea și un afacerist grec. Cât de departe a mers însă și ce s-a întâmplat, de fapt, la acea vreme?

  • Confirmation of the affair

Se întâmpla în 2009, când presa scria despre relația dintre Iuliana Marciuc și un afacerist grec. L-a înșelat Iuliana Marciuc pe Adrian Enache? Aceasta confirmă faptul că, într-adevăr, a existat o poveste.

  • The truth about the alleged affair with the Greek businessman

Pe de altă parte, Iuliana Marciuc nu consideră că l-a înșelat pe Adrian Enache. Aceasta spune că povestea dintre ea și afaceristul grec nu s-a finalizat în maniera în care presa a prezentat totul atunci.

  • Affair or not?

„Depinde ce înseamnă a înșela. Nu, nu am înșelat de multe ori, în niciun caz. (…) Cu omul de afaceri grec a existat o poveste, într-adevăr, dar în nici un caz nu s-a finalizat, așa cum a relatat presa”, a spus Iuliana Marciuc, în cadrul emisiunii „40 de întrebări” de la Kanal D.

  • Being the mistress

Printre altele, ea a vorbit și despre momentele în care a avut statutul de “amantă”. Iuliana Marciuc recunoaște că a suferit mult la acea vreme. Iar asta se întâmpla în special în perioada sărbătorilor, când era singură.

  • A common story in an uncommon setting

„Povestea noastră nu este departe de a fi unică; în jurul meu există relații care se consumă într-un cadru restrâns. În cazul nostru, era o relație publică. Da, exista suferință, dar felul în care fiecare gestiona situația contribuia la diminuarea acestei suferințe. Ceea ce mă durea cel mai tare era că, în timpul sărbătorilor, eram separați…”, a mai spus aceasta.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments