Saturday, May 18, 2024
HomeLifestyleIrinel Columbeanu și Romanița Iovan: Povestea de amor din Epoca de Aur

Irinel Columbeanu și Romanița Iovan: Povestea de amor din Epoca de Aur

Irinel Columbeanu și Romanița Iovan: Povestea de amor din Epoca de Aur

Irinel Columbeanu și Romanița Iovan, doi protagoniști ai ultimilor ani ai “Epocii de Aur” din România, au fost subiectul unei povești de dragoste cu tente romantice, iar detalii despre începuturile lor au ieșit la iveală într-un podcast moderat de celebrul Cătălin Măruță.

Deși aparent opuși ca medii sociale din care proveneau, cei doi s-au intersectat în lumea modei, Romanița făcându-și primii pași pe podium ca model, iar Irinel fiind cunoscut ca un tânăr băiat de oraș, care se deplasa elegant cu un Oltcit, o imagine specifică acelor vremuri.

Romanița a povestit cum s-au întâlnit prima dată în sălile de prezentare ale evenimentelor la care participau. “El venea la prezentările noastre, iar eu mergeam spre casă, în zona Balta Albă, când am dat peste el pe la o benzinărie din spatele Teatrului Național. Acolo, cu Oltcit-ul sau, el punea benzină. A fost o întâlnire întâmplătoare care avea să schimbe cursul destinului nostru”, a mărturisit Romanița.

Prima ieșire cu Irinel a fost marcată de eleganță și naivitatea unei iubiri în devenire. Romanița a dezvăluit că totul s-a întâmplat într-o zi de opt martie, în 1989, atunci când, într-o grupă de prietene, s-a hotărât să iasă la masă la un restaurant. “Ne-am distrat cu gașca Sandei, iar el, Irinel, ne-a cucerit pe toate cu atuurile lui, fapt ce a condus la o relație care s-a dezvoltat treptat, fiind martori și ai timpurilor în care Revoluția ne-a surprins împreună”, a adăugat ea.

Cu toate că inițial relația lor părea una de vis, cu flori și gesturi romantice, trecerea timpului i-a purtat pe căi separate. “Am evoluat în direcții diferite”, a explicat Romanița, lăsând loc de interpretări despre motivele despărțirii lor.

Ca un detaliu curios, Romanița a dezvăluit că atunci când era cu Irinel, își alegea să poarte sandale fără toc pentru a reduce diferența de înălțime dintre ei, fapt care a provocat zâmbete la audiția povestirii sale.

În prezent, Irinel Columbeanu, fostul milionar care pe vremuri se bucura de o avere impresionantă, a ajuns într-un azil, unde este întreținut de prieteni. Realitatea că a pierdut totul a fost dureroasă pentru el, astfel că au apărut știri care relatează momente de tristețe și amintiri ale unor vremuri faste.

TAGS:
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments