Friday, February 23, 2024
Google search engine
HomeSportIrina Columbeanu la doar 17 ani: Ce meserie are și cum câștigă...

Irina Columbeanu la doar 17 ani: Ce meserie are și cum câștigă bani în America

Irina Columbeanu la doar 17 ani: Ce meserie are și cum câștigă bani în America

Irina Columbeanu, fiica celebrului om de afaceri Irinel Columbeanu, a dezvăluit recent ocupația sa la numai 17 ani, în Statele Unite ale Americii. După ce a plecat în America alături de mama sa, fotomodelul Monica Gabor, Irina s-a integrat perfect în noua sa viață și și-a găsit o meserie care îi aduce satisfacții financiare.

Fata lui Irinel Columbeanu lucrează în domeniul gastronomic în Los Angeles

Irina Columbeanu s-a stabilit în Los Angeles și a reușit să se angajeze într-un restaurant italian din acest oraș vibrant. La doar 17 ani, ea își câștigă banii ca și chelneriță, oferind servicii de calitate clienților.

Deși a crescut alături de tatăl său până la vârsta de 14 ani, Irina a fost nevoită să părăsească România pentru a-și construi un viitor mai bun în America. Cu toate acestea, legătura cu tatăl său rămâne puternică, iar Irina îl susține în toate demersurile sale.

Într-un podcast recent, Irinel Columbeanu a mărturisit că fiica lui, Irina, este un sprijin constant în viața sa de la azilul de bătrâni în care locuiește. Fata i-a trimis economiile pe care le adunase și, mai mult, s-a angajat în restaurantul din Los Angeles pentru a avea propriile venituri.

Irinel Columbeanu a mărturisit cu mândrie: “Irinuca și-a luat permisul și conduce un Mercedes GLC, un SUV 4×4, nu așa mare ca cel al domnului Tzancă. Irinuca m-a ajutat cu bani și a învățat și ea să facă bani pe munca ei.” Chiar dacă nu cunoaște exact numele restaurantului la care lucrează fiica sa, fostul om de afaceri este încântat de succesul acesteia în noul său loc de muncă.

Ce planuri de viitor are Irina Columbeanu

Irina Columbeanu este o tânără ambițioasă și are planuri mari pentru viitor. Tatăl său, Irinel Columbeanu, a dezvăluit că Irina își dorește să devină profesoară de limba franceză după terminarea liceului.

Această decizie lasă să se presupună că Irina își dorește să urmeze cariera mamei sale, Monica Gabor, care este cunoscută ca fiind cadru didactic. Momentan, Monica este profesoară de limba engleză, iar Irina își dorește să calce pe aceleași urme de succes.

Chiar dacă soția lui Irinel Columbeanu a renunțat la cariera de fotomodel după ce s-a stabilit în Statele Unite, Irina Columbeanu pare hotărâtă să-și continue studiile și să se dezvolte în domeniul educației.

Ambele părinți sunt mândri de reușitele şi dorințele fiicei lor, iar Irina Columbeanu este determinată să-și construiască un viitor strălucit în cadrul propriilor sale alegeri profesionale.

Astfel, Irina Columbeanu își urmează propriile visuri și se străduiește să își construiască un viitor de succes, fără a se baza doar pe numele și averea tatălui său. Tinerei i se admiră determinarea și independenta pe care le arată în alegerea ocupației și își casting un exemplu pentru alți tineri care vor să aibă succes în viață.

Taguri: Irina Columbeanu, meserie Irina Columbeanu, Columbeanu familie, ocupație Irina Columbeanu

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments