Wednesday, April 17, 2024
HomeSportIon Țiriac și Mircea Lucescu ar putea ajunge la Dinamo: Ce spune...

Ion Țiriac și Mircea Lucescu ar putea ajunge la Dinamo: Ce spune Dumitru Dragomir

Ion Țiriac și Mircea Lucescu ar putea ajunge la Dinamo: Ce spune Dumitru Dragomir

Dumitru Dragomir, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, a făcut declarații surprinzătoare în cadrul emisiunii „Max profețiile lui Mitică” cu privire la posibilitatea ca Ion Țiriac și Mircea Lucescu să vină la Dinamo. Potrivit lui Dragomir, dacă cei doi titani ar intra în clubul din Ștefan cel Mare, Dinamo ar defila în permanență în campionat.

După cum a explicat Dragomir, suma de 100 de milioane de euro ar putea aduce 15 fotbaliști de top la Dinamo. Acest lucru ar permite clubului să își formeze o echipă capabilă să evolueze în grupele Champions League. Fotbaliști talentați ar putea fi transferați din Argentina, Brazilia sau din cluburi europene, iar salariile mari ar putea atrage jucători cu experiență și valoare.

Dumitru Dragomir a subliniat că este important ca Dinamo să nu facă aceleași greșeli ca alte echipe din Europa de Est, care încheie contracte cu fotbaliști în vârstă. El a subliniat importanța aducerii tinerilor fotbaliști în club, care să aibă încă mulți ani de carieră în față și să poată aduce victorii pentru Dinamo.

Mai mult decât atât, Dragomir consideră că nici măcar FCSB-ul lui Gigi Becali, rivalul de moarte al lui Dinamo, nu ar putea face față unei echipe conduse de Ion Țiriac și Mircea Lucescu. El este convins că, chiar și cu o sumă mai mică de bani, în jur de 50-60 de milioane de euro, Dinamo ar putea realiza performanțe remarcabile în competițiile europene.

În opinia lui Dragomir, formula ideală pentru succesul lui Dinamo ar implica și aducerea lui Răzvan Lucescu din Grecia ca antrenor, cu Mircea Lucescu în funcția de director tehnic, iar Ion Țiriac ca patron al clubului. Aceasta ar fi o combinație de neînvins, în opinia fostului președinte LPF.

Ion Țiriac rămâne rezervat în privința planurilor pentru Dinamo

În timp ce Dumitru Dragomir este extrem de entuziasmat în privința unei posibile implicări a lui Ion Țiriac și Mircea Lucescu la Dinamo, omul de afaceri își păstrează rezerva cu privire la acest subiect. Întrebat despre o eventuală colaborare cu Mircea Lucescu pentru a revitaliza Dinamo, Ion Țiriac a declarat că vor trebui analizate cu atenție opțiunile și să se găsească cea mai bună soluție.

În mod ironic, întrebat despre numărul mare de străini din fotbalul românesc, Ion Țiriac a spus că nu înțelege cum se poate ca 13 din 23 de jucători să poată fi străini. El consideră că regulamentul ar trebui schimbat în favoarea promovării tinerilor fotbaliști români și ar trebui să existe reguli care să îi ajute să facă pasul la nivelul competițiilor europene.

Cu toate acestea, până se vor lua decizii cu privire la viitorul lui Dinamo și la eventualele schimbări la nivelul conducerii, clubul se află pe penultimul loc în SuperLigă, după primele 23 de etape. Performanțele slabe ale echipei din acest sezon reprezintă o provocare pe care conducerea clubului va trebui să o gestioneze și să găsească soluții pentru redresarea situației.

Articol realizat de Numele tau

Toate Drepturile Rezervate © 2022. TAGS: Dumitru Dragomir, Ion Țiriac, Mircea Lucescu, Dinamo, Fotbal

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments