Monday, May 20, 2024
HomeActualitateIoana Simion dezvăluie detalii uimitoare despre căsnicia cu Ilie Năstase

Ioana Simion dezvăluie detalii uimitoare despre căsnicia cu Ilie Năstase

Ioana Simion dezvăluie detalii uimitoare despre căsnicia cu Ilie Năstase

Ioana Simion și Ilie Năstase formează un cuplu de peste cinci ani, iar relația lor a fost marcată de suișuri și coborâșuri. Recent, soția fostului tenisman a făcut declarații care au stârnit multe întrebări despre starea mariajului lor.

Implicări emoționale profunde și dezvăluiri tulburătoare

Femeia în vârstă de 48 de ani a dezvăluit că poartă în suflet anumite suferințe de ceva vreme și că în curând va trebui să-și spună povestea în totalitate. Despre căsnicia sa, Ioana a menționat că nu e vorba despre divorț, dar a subliniat că a fost nevoită să facă multe compromisuri și să ia decizii împotriva propriei voințe.

„Sunt încărcată de supărări pe care le ascund de mult timp în inima mea. Postul Paștelui mă forțează să-mi păstrez multe dintre ele departe de ochii lumii. Sunt genul de femeie care a suferit în tăcere și a tăinuit multe.

Aceste dureri interioare cresc de la an la an, dar va veni o zi când nu voi mai tăcea și voi dezvălui totul despre căsnicia mea. Cu toate acestea, divorțul nu este o opțiune. Simt cum povara sufletului meu devine din ce în ce mai grea. Am fost forțată să fac multe lucruri împotriva voinței mele”, a declarat Ioana Năstase pentru Click!.

Dependența de credință și nevoia de adevăr

Când simte că nu mai are puterea să lupte pentru ziua de mâine, Ioana Simion se roagă pentru ajutor divin. „Am ținut mereu postul Paștelui și am crescut într-o familie tradiționalistă care a respectat valorile spirituale. Sunt o persoană credincioasă și merg în fiecare an la Înviere, manifestare esențială pentru mine. Credința adânc înrădăcinată în inima mea m-a ajutat să rămân puternică în multe încercări. Nu mai suport să trăiesc în minciună și să ascund adevăruri dureroase. E greu cu ce trec, nu mai pot”.

Din 2019, Ilie Năstase este căsătorit cu Ioana Simion. De-a lungul căsniciei lor, cei doi au experimentat bucurii intense, dar au trecut și prin momente tensionate, ajungând aproape de despărțire de mai multe ori, ea depunând chiar actele de divorț la un moment dat.

La cinci ani de la căsătorie, Ilie Năstase și Ioana Simion rămân împreună. Diferența de vârstă de 29 de ani nu le afectează relația, el având 77 de ani și ea 48. În plus, legendara figură a tenisului românesc își dorea chiar să-și mărească familia anul trecut.

Tags: Ioana, Ilie, căsătorie, declarații, mariaj, suferințe

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments