Tuesday, April 16, 2024
HomeLifestyleÎntorsura Fest 2024: Adrenalina revine pentru a patra oară

Întorsura Fest 2024: Adrenalina revine pentru a patra oară

Întorsura Fest 2024: Adrenalina revine pentru a patra oară

Anul viitor, între 21 și 23 iunie 2024, veți putea fi parte din cea de-a patra ediție a Întorsura Fest. Evenimentul va fi plin de energie pozitivă și promite o experiență de neuitat, cu muzică captivantă, paradă moto spectaculoasă și zone de aventură și relaxare unde îndemânarea va fi pusă la încercare la maxim!

La festivalul Întorsura Fest din acest an, publicul va avea ocazia să se bucure de performanțe live ale unor trupe legendare și artiști consacrați. Nume precum Irina Rimes, Paula Seling, Zdob și Zdub, Nicole Cherry, Trenul de noapte, The Rock și Andrei Bănuță vor încânta audiența cu prezența lor.

Tradiția Doomstriker va continua să răsune și în 2024, îmbogățind experiența fiecărui participant la Întorsura Fest cu o ofertă diversificată, ce depășește așteptările legate de motoare, piele și rock!

Acest festival atrage bikeri nu doar din România, ci din întreaga Europă și chiar dincolo de granițele ei. Participanții sunt așteptați la o extravaganță a distracției ce va include muzică de calitate, mâncare tradițională, concursuri, tombole și momente de voie bună până la ore târzii în noapte!

Doomstriker LEMC România vă invită la o petrecere în aer liber care promite să fie un eveniment epic și memorabil, marcând un nou capitol al tradiției Doomstriker.

Festivalul Întorsura Fest este organizat de Primăria Întorsura Buzăului în colaborare cu Doomstriker România Motorcycle Club.

Vă așteptăm cu drag în rândul nostru, începând cu data de 21 iunie, la Întorsura Fest, pentru a trăi momente de neuitat!

TAGS: Întorsura Fest

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments