Thursday, February 29, 2024
Google search engine
HomeActualitateIntervenții electrice la Stația de Epurare din Piatra-Neamț

Intervenții electrice la Stația de Epurare din Piatra-Neamț

Intervenții electrice la Stația de Epurare din Piatra-Neamț

Compania APA SERV S.A. a anunțat că vor avea loc intervenții electrice la Stația de Epurare Ape Uzate din Piatra-Neamț. Utilizatorii sunt rugați să limiteze evacuarea apei uzate în ziua de miercuri, 31 ianuarie, în intervalul orar 11.00-16.00.

Conform informațiilor furnizate de către Compania Județeană APA SERV S.A., intervențiile electrice vor fi efectuate în data de 31.01.2024, între orele 11.00-16.00, la Stația de Epurare Ape Uzate din Piatra Neamț.

Compania APA SERV S.A. recomandă tuturor utilizatorilor racordați la rețeaua publică de canalizare din Comuna Alexandru cel Bun și Municipiul Piatra Neamț să limiteze, pe cât posibil, evacuarea apei uzate menajere în rețelele de canalizare. Acest lucru se aplică în special în cazul descărcărilor de poluanți care trebuie limitate la maxim. Newsinn scrie despre această recomandare.

De asemenea, toți agenții economici situați în aval de Stația de Epurare Ape Uzate, adică din Comuna Dumbrava Roșie, Comuna Săvinești, Orașul Roznov (inclusiv satele Slobozia și Chintinici), Comuna Zănești și Comuna Podoleni, sunt rugați să implementeze măsuri pentru a minimaliza descărcarea apelor uzate menajere în rețeaua de canalizare. Această acțiune este necesară pentru a asigura calitatea emisarului.

Este important de menționat că, momentul reluării funcționării stației la capacitate va fi anunțat ulterior de către companie. Utilizatorii sunt îndemnați să fie înțelegători cu privire la situația creată de intervențiile programate la Stația de Epurare din Piatra-Neamț.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

TAGS: canalizare, apa, piatra-neamt, interventii

Previous article
Next article
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments