Tuesday, April 16, 2024
HomeActualitateIntervenție de Urgență a Pompierilor la un Liceu din Timișoara pentru Stingerea...

Intervenție de Urgență a Pompierilor la un Liceu din Timișoara pentru Stingerea unui Incendiu într-o Sală de Clasă

Intervenție de Urgență a Pompierilor la un Liceu din Timișoara pentru Stingerea unui Incendiu într-o Sală de Clasă

Într-o zi tragică, locuitorii din Timișoara au fost martori la o intervenție de urgență realizată de Detașamentul 1 de Pompieri Timișoara într-un liceu din Piața Românilor. La ora 13:09, alarmată de un incendiu care a izbucnit într-un corp de iluminat dintr-o sală de clasă, echipa specializată s-a mobilizat rapid pentru a lichida situația de criză. Autospeciala de primă intervenție și comandă, autospeciala de stingere cu apă și spumă, precum și ambulanța SMURD tip B au fost trimise la fața locului sub conducerea unui ofițer și cu sprijinul a zece pompieri pregătiți să facă față oricăror obstacole întâmpinate.

Odată cu sosirea echipei de intervenție, s-a constatat că incendiul fusese deja stins, dar fumul încă inundase sala de clasă afectată. Din precauție, evacuarea a șase clase și a unui număr de 120 de persoane, inclusiv profesori și elevi, s-a realizat rapid pentru a preveni eventualele efecte nocive ale fumului asupra sănătății lor. Totodată, s-a procedat la ventilarea spațiului afectat și la întreruperea temporară a alimentării cu energie electrică a școlii pentru siguranța tuturor participanților.

Din fericire, niciunul dintre cei prezenți în clădire nu a necesitat îngrijiri medicale în urma incidentului, iar promptitudinea și eficacitatea intervenției echipelor de pompieri au contribuit hotărâtor la limitarea pagubelor și evitarea unei tragedii mai mari.

TAGS: intervenție, incendiu, pompieri, liceu

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments