Tuesday, July 23, 2024
HomeActualitateIntervenție de Urgență a ISU Galați pentru Salvarea unui Grup de Bărbați...

Intervenție de Urgență a ISU Galați pentru Salvarea unui Grup de Bărbați de pe Dunăre

Intervenție de Urgență a ISU Galați pentru Salvarea unui Grup de Bărbați de pe Dunăre

Într-o operațiune de salvare de urgență desfășurată de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Galați, un echipaj specializat de pompieri a intervenit cu promptitudine pentru a ajuta un grup de bărbați aflați în pericol pe Dunăre. Echipajul a acționat rapid și eficient, deplasându-se cu o barcă special echipată pentru a recupera grupul de persoane aflat la bordul unei ambarcațiuni aflate în dificultate.

„Alerta a fost inițial primită de dispeceratul 112, care a fost informat despre prezența unui grup de persoane aflate pe vas în derivă pe fluviul Dunărea. Echipajul nostru specializat de la ISU Galați a intervenit imediat pentru a salva și recupera barca aflată în pericol din cauza traficului intens de pe Dunăre”, a declarat un reprezentant al ISU Galați.

Operațiunea de salvare s-a desfășurat în zona Cotul Pisicii, iar echipa de intervenție a reușit să recupereze ambarcațiunea, iar bărbații de la bord au fost în siguranță. Nu au fost raportate probleme medicale în rândul acestora, motiv pentru care transportul la spital nu a fost necesar. Pompierii și salvatorii au asigurat transferul în siguranță al celor salvati la mal, finalizând cu succes misiunea lor critică.

Aceste intervenții rapide și eficiente demonstrează importanța pregătirii și promptitudinii echipelor specializate de intervenție în situații de urgență. Salvatorii de la ISU Galați au arătat încă o dată profesionalismul și dedicarea de care dau dovadă în fața pericolelor iminente, intervenind cu succes pentru a salva vieți și a gestiona situații de criză în mod eficient.

Este esențial ca astfel de operațiuni de salvare să fie apreciate și recunoscute pentru rolul vital pe care îl joacă în menținerea siguranței și protecției cetățenilor aflați în dificultate. ISU Galați rămâne un pilon fundamental al situațiilor de urgență din regiune, asigurând promptitudine și eficacitate în fața pericolelor naturale sau provocate de om.

Tags:

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General