Saturday, July 20, 2024
HomeActualitateIntersecție periculoasă în Pitești: Tensiuni și pericole pentru șoferi

Intersecție periculoasă în Pitești: Tensiuni și pericole pentru șoferi

Intersecție periculoasă în Pitești: Tensiuni și pericole pentru șoferi

Una dintre intersecțiile din Pitești devine un adevărat punct fierbinte pentru șoferi, generând anxietate și evitare din partea acestora. Situată la Calea Drăgășani, în proximitatea magazinului Penny, această intersecție creează multe emoții din cauza problemelor de vizibilitate. Mașinile care vin din stânga, pe strada principală, sunt greu de observat din cauza obstrucțiilor cauzate de un transformator electric și de vegetația neîngrijită care împiedică vizibilitatea corespunzătoare.

intersectie angelescu pitesti 3 Intersecție periculoasă în Pitești: Tensiuni și pericole pentru șoferi
Intersecție periculoasă în Pitești: Tensiuni și pericole pentru șoferi 3

Pe lângă problemele de vizibilitate, locuitorii din zonă recunosc că au dezvoltat strategii de evitare a intersecției. Mulți dintre aceștia preferă să ocolească intersecția și să intre pe Calea Drăgășani prin parcarea Penny, evitând astfel riscul unor incidente. Cu toate acestea, această variantă nu este valabilă pentru cei care doresc să se îndrepte spre Moșoaia, deoarece la ieșirea din parcarea supermarket-ului nu se permite virajul la stânga.

Șoferii se văd obligați să adopte tactici precum scrutarea atentă a bălăriilor pentru a-și asigura măcar o vizibilitate minimă pe Calea Drăgășani. Cu toate acestea, mulți dintre aceștia solicită instalarea unui semafor în zonă pentru a gestiona mai eficient fluxul de trafic și a reduce riscul de accidente.

Petrecându-și zilnic timpul în această intersecție tensionată, localnicii transmit că autoritățile locale au ignorat anterior solicitările pentru instalarea unui semafor sau pentru îmbunătățirea infrastructurii din zonă. Această inacțiune a autorităților complicatează circulația și cresc riscul de evenimente rutiere în această intersecție aglomerată.

intersectie angelescu pitesti 2 Intersecție periculoasă în Pitești: Tensiuni și pericole pentru șoferi
Intersecție periculoasă în Pitești: Tensiuni și pericole pentru șoferi 4

De asemenea, reprezentanții comunității locale atrag atenția asupra altei intersecții problematice din apropiere, situată pe strada Câmpului, unde, deși există o bună vizibilitate, unii șoferi ignoră regulile de circulație și iau decizii riscante, punând în pericol siguranța tuturor participanților la trafic.

În ciuda incidentelor minore care au avut loc în intersecția problemă, preocupările și cererile locuitorilor rămân nesoluționate, lăsând în continuare loc unor situații periculoase și stresante pentru șoferii din zonă.

Sursa: Ziarul Argeşul – ediţia online

TAGS:

intersecție, Pitești, șoferi, trafic, siguranța rutieră
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General