Tuesday, July 23, 2024
HomeActualitateInterruperea furnizării apei potabile în Bistrița

Interruperea furnizării apei potabile în Bistrița

Lucrări de remediere a unei avarii pe rețeaua de distribuție a apei în Bistrița

Interruperea furnizării apei potabile în Bistrița

Pe data de 6 iulie 2024, AQUABIS a anunțat că va fi necesară întreruperea furnizării apei potabile în anumite zone din municipiul Bistrița. Această decizie a fost luată în contextul unor lucrări de remediere a unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție a apei. Conform anunțului oficial, furnizarea apei potabile va fi întreruptă între orele 10:30 și 14:00 în Valea Rusului, inclusiv pe străzile adiacente Izvorul Rece, Ulmului, Căprioarei și Cătinei.

Reprezentanții AQUABIS au asigurat că o echipă de intervenție se află deja la fața locului și implementează toate măsurile necesare pentru a soluționa problema cât mai prompt. Scopul principal este de a permite reluarea furnizării apei în cel mai scurt timp posibil, pentru a minimiza disconfortul cauzat locuitorilor din zonă.

Este important de menționat că apariția avariilor în rețeaua publică de alimentare cu apă nu poate fi anticipată și poate duce, de cele mai multe ori, la întreruperea imediată a furnizării apei în zonele afectate. De aceea, în unele situații, anunțarea oficială a întreruperii furnizării apei poate interveni după ce furnizarea efectivă a apei a fost oprită.

În urma manevrelor tehnice efectuate pentru remedierea avariei, există posibilitatea deprecierii parametrilor calitativi ai apei, cum ar fi creșterea turbidității. În acest sens, autoritățile recomandă tuturor consumatorilor să acorde atenție calității apei și să lase apa să curgă câteva minute înainte de consum, pentru a asigura limpezirea acesteia.

Echipa AQUABIS transmite mulțumiri pentru înțelegere și își cere scuze față de consumatori pentru eventualele disconforturi cauzate în timpul acestei întreruperi temporare a furnizării apei potabile. Pentru orice informații suplimentare sau sprijin, cetățenii pot apela la următoarele numere de telefon: 0263213117 și 0372742478.

Tags: aprovizionare cu apă, avarii rețea apă, echipă intervenție, calitate apă

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General