Saturday, July 20, 2024
HomeActualitateInterrupere furnizare apă potabilă în Băile Govora pentru lucrări de reparație

Interrupere furnizare apă potabilă în Băile Govora pentru lucrări de reparație

Interrupere furnizare apă potabilă în Băile Govora pentru lucrări de reparație

Locuitorii din orașul Băile Govora vor suferi o întrerupere temporară a furnizării apei potabile din cauza unor lucrări necesare pe rețeaua de distribuție. Compania Apavil S.A. anunță că alimentarea cu apă va fi oprită în data de 11.07.2024, între orele 11:00 și 16:00, în zona Belvedere de pe strada Tudor Vladimirescu, între nr. 240 și 244.

În timpul acestor lucrări, mai multe străzi vor fi afectate de lipsa apei, printre care Tudor Vladimirescu parțial, Griviței, Viorelelor, Eroilor, Zorileanu și V. Alecsandri. De asemenea, hotelurile Oltenia, Palace și Belvedere din Băile Govora vor resimți impactul acestei întreruperi planificate.

Echipele de intervenție ale Apavil S.A. vor depune eforturi pentru a finaliza lucrările într-un timp cât mai scurt posibil. Pentru a asigura conformitatea apei din rețea cu standardele de potabilitate, angajații companiei vor realiza purjări în zona de intervenție și în zonele învecinate. Consumatorilor li se recomandă să elimine apa cu impurități produse în urma întreruperii furnizării pentru a asigura calitatea apei.

Avertisment important pentru locuitorii afectați

Este esențial ca cei afectați de această întrerupere să ia măsuri de precauție și să se asigure că utilizează apă potabilă în mod corespunzător. În cazul în care întâmpină dificultăți sau observă abateri de la calitatea apei, se recomandă contactarea dispeceratului Apavil S.A. la numărul de telefon 0350 802 160 pentru asistență imediată.

Cheltuielile generate de eliminarea apei cu impurități vor fi suportate de companie, cu condiția ca solicitarea să fie înregistrată în prealabil și confirmată de specialiștii companiei conform regulamentului de alimentare cu apă și canalizare.

Screenshot 20240711 101115 Interrupere furnizare apă potabilă în Băile Govora pentru lucrări de reparație
Interrupere furnizare apă potabilă în Băile Govora pentru lucrări de reparație 2

Acțiunea de remediere a defecțiunilor rețelei de apă

Reparațiile planificate de Apavil S.A. sunt necesare pentru înlocuirea conductei existente cu una nouă din material rezistent PEHD DN 160. Acest proces va contribui la îmbunătățirea infrastructurii de alimentare cu apă și va asigura o distribuție mai eficientă a apei potabile în zonă.

În ciuda inconvenientelor temporare cauzate de întreruperea furnizării de apă potabilă, aceste lucrări de modernizare sunt esențiale pentru asigurarea unui serviciu de calitate și durabil pe termen lung pentru comunitatea din Băile Govora.

Încurajări la utilizarea rațională a apei

În timpul acestei perioade de întrerupere planificată, se recomandă tuturor locuitorilor afectați să utilizeze apa cu prudență și să nu desfășoare activități care necesită un consum excesiv de apă. Prin adoptarea unor practici responsabile de gestionare a resurselor, se poate contribui la reducerea impactului acestei situații.

Compania Apavil S.A. își exprimă recunoștința față de înțelegerea și colaborarea locuitorilor din Băile Govora pe durata desfășurării acestor lucrări esențiale de întreținere a rețelei de apă potabilă.

Cele mai noi informații și actualizări

Pentru a obține informații actualizate cu privire la stadiul lucrărilor și eventuale modificări ale programului de întrerupere a apei potabile, locuitorii sunt încurajați să urmărească comunicatele oficiale emise de Apavil S.A. și să contacteze dispeceratul companiei pentru orice nelămuriri sau solicitări suplimentare de asistență.

Respectarea măsurilor de siguranță și igienă

Pentru a asigura un mediu sigur și igienic în timpul întreruperii furnizării de apă potabilă, este important ca locuitorii să respecte recomandările autorităților locale și să adopte măsuri adecvate de precauție în ceea ce privește consumul și folosirea apei în această perioadă.

Revenirea la normalitate și reluarea furnizării de apă potabilă

Pe măsură ce lucrările de reparație se apropie de finalizare, se estimează că alimentarea cu apă potabilă va fi reluată în cel mai scurt timp posibil, iar locuitorii din Băile Govora vor reveni la rutina obișnuită cu un serviciu de apă potabilă sigur și de încredere.

Acțiuni de întreținere și modernizare a infrastructurii

Investițiile în modernizarea rețelei de apă sunt parte integrantă a eforturilor continue ale Apavil S.A. de a asigura un serviciu eficient și fiabil pentru comunitatea din Băile Govora. Aceste acțiuni de întreținere sunt esențiale pentru funcționarea optimă a sistemului de alimentare cu apă și pentru evitarea unor potențiale avarii sau defecțiuni pe termen lung.

Eforturi concertate pentru un mediu mai sigur și mai sănătos

Angajamentul companiei Apavil S.A. față de prevenirea și rezolvarea problemelor la nivelul rețelei de apă reflectă preocuparea pentru protecția mediului înconjurător și pentru sănătatea comunității. Prin colaborarea cu locuitorii și implicarea activă în procesul de modernizare, se urmărește crearea unui mediu mai sigur și mai sănătos pentru toți.

Urmăriți noutățile și informațiile referitoare la reparații

Pentru a fi la curent cu ultimele informații legate de lucrările de reparație și de relansarea serviciului de alimentare cu apă potabilă în Băile Govora, accesați site-ul oficial al companiei Apavil S.A. și urmăriți actualizările transmise de către autorități. Comunicarea transparentă și înțelegerea reciprocă sunt cheia unei colaborări eficiente în vederea asigurării unui serviciu de calitate pentru comunitate.

Comunicat de presă: Apavil S.A.
Comunicat de presă: Băile Govora
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General