Friday, May 24, 2024
HomeSportInterimatul lui Bogdan Lobonț la Rapid declanșează speculații pentru viitorul echipei

Interimatul lui Bogdan Lobonț la Rapid declanșează speculații pentru viitorul echipei

Interimatul lui Bogdan Lobonț la Rapid declanșează speculații pentru viitorul echipei

Perioada de conducere temporară a lui Bogdan Lobonț la echipa Rapid nu a adus îmbunătățiri semnificative în rezultate, cu giuleștenii având o evoluție dezamăgitoare în acest play-off al campionatului. Se conturează tot mai clar varianta ca Marius Șumudică să preia banca tehnică a echipei.

Ofertă tentantă din partea SuperLigii pentru Marius Șumudică: “Există un interes concret!”

În cadrul unei intervenții directe la FANATIK SUPERLIGA, Marius Șumudică a confirmat că a primit o ofertă din SuperLigă, însă momentan nu a luat o decizie definitivă. În ceea ce privește relația cu Rapid, antrenorul susține că nu a avut nicio comunicare cu oficialii clubului:

“Exista interes din partea unei echipe, dar momentan nu m-am angajat în această direcție. Nu am purtat discuții cu nimeni de la Rapid, nu am stabilit nicio înțelegere. Actualul antrenor, domnul Șucu, a clarificat public că Lobonț va rămâne la conducerea echipei până la finalul campionatului.”

Îi doresc mult succes în continuare, să redreseze situația, să obțină rezultate pozitive în ultimele partide, să acumuleze puncte importante. Este viitorul carierei sale. Personal, am antrenat la Rapid când eram la Bistrița.”

“Vreau să eliminăm zvonurile că mă ofer sau că mă propun singur”

Nu am nicio problemă în acest sens. Dorim să clarificăm faptul că nu sunt în competiție pentru postul de antrenor. Nu am făcut apariții în mass-media, nu am acordat interviuri, colaborarea mea fiind cu FANATIK pentru discuții legate de meciuri.

Însă vrem să înlăturăm variantele legate de o potențială colaborare cu Rapid. Nu am avut discuții cu nimeni din conducerea Rapidului, nu am nicio legătură cu clubul în prezent, nu s-au purtat discuții în acest sens.

Nu sunt în căutarea unui post la Rapid. Dacă echipa va dori să mă angajeze, am văzut o referire în mediul online, un prieten a publicat ceva amuzant. Știu cum să mă contacteze. Dar nu se pune problema unei colaborări în momentul actual.”

“Despre Toni Conceicao nu pot face presupuneri, îi urez mult noroc”

Cei de acolo au optat pentru o altă variantă de antrenor și le doresc mult succes. Sper să ia deciziile corecte, inclusiv pentru viitorul echipei, deoarece am o afecțiune specială pentru această echipă și mereu am fost deschis în legătură cu aceasta.

Repet. Nu există nicio discuție între mine și Rapid în acest moment. Despre Toni Conceicao am puține informații, însă îi doresc mult noroc în viitoarele sale provocări. Există multe zvonuri, iar dacă acestea sunt adevărate, îi urez mult succes”, a declarat Marius Șumudică.

Ofertă tentantă din partea SuperLigii pentru Marius Șumudică: “Există un interes concret!”

TAGS: Rapid, Marius Șumudică, Bogdan Lobonț, FANATIK SUPERLIGA
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments