Thursday, February 29, 2024
Google search engine
HomeSportInter Miami: Programul de pregătire pentru sezonul 2024 cuprinde șapte partide amicale

Inter Miami: Programul de pregătire pentru sezonul 2024 cuprinde șapte partide amicale

Inter Miami: Programul de pregătire pentru sezonul 2024 cuprinde șapte partide amicale

Echipa de fotbal Inter Miami și-a stabilit programul de pregătire pentru noul sezon, care include șapte partide amicale înainte de primul meci oficial. Primul meci al anului pentru superstarul Leo Messi va fi împotriva selecționatei El Salvador, în deplasare, pe 19 ianuarie. Partida este programată la ora 3:00 AM, ora României.

Un program ambițios pentru Inter Miami înainte de debutul oficial în 2024

Inter Miami are o serie de meciuri amicale programate până la debutul oficial în sezonul 2024. După meciul cu El Salvador, echipa lui Leo Messi se va deplasa în Dallas pentru a juca pe spectaculoasa arenă a celor de la FC Dallas. Evenimentul se anunță a fi unul colosal.

Nu se opresc aici, deoarece după meciul din Texas, Inter Miami va face un turneu în Asia. Ei vor înfrunta cea mai titrată echipă din Arabia Saudită, Al Hilal, pe 29 ianuarie. Al Hilal are în lot jucători precum Mitrovic, Malcom, fost coleg cu Messi la Barcelona, Ruben Neves, Koulibaly, Bono și Neymar. Din păcate, Neymar nu va putea juca din cauza unei accidentări.

Pe 1 februarie, Inter Miami va disputa un alt amical așteptat. Ei se vor confrunta cu echipa Al Nassr, încă un episod al rivalității dintre Messi și Cristiano Ronaldo. Acesta ar putea fi chiar ultimul meci în care cei doi mari fotbaliști se înfruntă. Ambele partide din Arabia Saudită se vor desfășura la Riyadh.

Leo Messi este încântat că va juca împotriva lui Cristiano Ronaldo

Leo Messi a declarat că este încântat să îl întâlnească din nou pe marele său rival, Cristiano Ronaldo, în meciul dintre Inter Miami și Al Nassr, care va avea loc la Riyadh. Messi a scris pe Instagram: “Abia aștept să fiu parte a Riyadh Season Cup cu echipa mea Inter Miami, competiție istorică în care vom înfrunta cele mai bune echipe din Arabia Saudită”.

După meciurile în Arabia Saudită, Inter Miami va continua turneul asiatic cu un alt amical în Hong Kong pe 4 februarie. Formația din Florida va înfrunta o selecționată a regiunii, într-un meci așteptat de fani.

Ulterior, Inter Miami va ajunge în Japonia, unde va juca împotriva echipei Vissel Kobe. Această serie de partide amicale pregătește echipa pentru debutul oficial în sezonul MLS.

Leo Messi se pregătește să joace împotriva echipei sale de suflet, Newell’s Old Boys

Înainte de startul sezonului MLS, Inter Miami se întoarce în Florida pentru un ultim meci amical. Pe 15 februarie, Messi și echipa lui vor juca împotriva formației de suflet a lui Messi din Argentina, Newell’s Old Boys. Este un meci special pentru Messi, care a început cariera la Newell’s Old Boys înainte de a deveni un superstar mondial.

Pe 22 februarie, Inter Miami va deschide sezonul de MLS pe propriul teren, într-o confruntare împotriva echipei Real Salt Lake. Este un moment așteptat de fani și de echipă, care își dorește un start bun în campionat.

Competițiile în care Messi vrea să aducă trofee cu Inter Miami

Leo Messi își propune să aducă cât mai multe trofee cu echipa sa, Inter Miami, în sezonul 2024. Pe lângă campionatul MLS, echipa va participa și în competiții precum CONCACAF Champions Cup, US Open Cup și Leagues Cup.

Inter Miami va face debutul în CONCACAF Champions Cup în luna martie. Participarea lor în această competiție este unică, iar ei vor întâlni în optimile de finală învingătoarea dintre echipele Nashville SC din SUA și Moca FC din Republica Dominicană.

Echipa din Florida mai are în plan și două competiții importante în acest an. US Open Cup începe pe 16 aprilie, iar Inter Miami speră să aibă o prezență de succes în această competiție. De asemenea, Leagues Cup începe la finalul lunii iulie, iar echipa își va apăra titlul câștigat în sezonul anterior.

TAGS: Inter Miami, Leo Messi, Cristiano Ronaldo, MLS, CONCACAF Champions Cup, US Open Cup, Leagues Cup
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments