Wednesday, April 17, 2024
HomeSportInter Miami face o ofertă pentru tânărul mijlocaș Federico Redondo

Inter Miami face o ofertă pentru tânărul mijlocaș Federico Redondo

Inter Miami face o ofertă pentru tânărul mijlocaș Federico Redondo

Echipa de fotbal Inter Miami, deținută de David Beckham, a avut un început modest în noul an și încă nu a obținut nicio victorie în cele trei meciuri amicale disputate până acum. Una dintre problemele semnalate de specialiști se referă la mijlocul terenului, unde echipa are nevoie de un jucător care să ofere mai multă viteză și creativitate în joc.

Inter Miami a identificat soluția în persoana lui Federico Redondo

Echipa din Miami pare să fi găsit soluția în persoana argentinianului Federico Redondo, un mijlocaș talentat în vârstă de 21 de ani, care evoluează în prezent pentru echipa Argentinos Juniors. Conform informațiilor de la Tyc Sports, Inter Miami a făcut deja o ofertă de 5 milioane de euro pentru transferul lui Redondo, însă aceasta a fost refuzată de clubul din Argentina.

Argentinos Juniors solicită suma de 10 milioane de euro, plus 20% dintr-un eventual transfer viitor al jucătorului. Inter Miami urmează să răspundă la această cerere în negocierile în curs. Este important să acționeze rapid, având în vedere că și alte cluburi de top din Europa, precum AC Milan, Real Madrid, FC Barcelona și Liverpool, sunt interesate de Federico Redondo. De asemenea, faptul că jucătorul are contract până în decembrie 2024 limitează opțiunile clubului Argentinos Juniors.

Lionel Messi îşi înrolează compatriotul în lupta pentru MLS

Inter Miami pare să aibă șanse mici în fața competiției europene pentru achiziția lui Federico Redondo, dar se bazează pe influența lui Lionel Messi pentru a atrage mijlocașul în MLS. Posibilitatea de a juca alături de Messi ar putea fi un factor decisiv pentru tânărul argentinian, mai ales că acest lucru i-ar spori șansele de a fi convocat în echipa națională a Argentinei pentru Copa America 2024.

Leo Messi a acceptat să înlesnească negocierile și să discute personal cu Federico Redondo. În plus, superstarul argentinian consideră că echipa mai are nevoie de întăriri pentru noul sezon. Inter Miami va evolua în primul meci oficial al sezonului pe 22 februarie împotriva echipei Real Salt Lake, pe teren propriu.

Federico Redondo, în vârstă de 21 de ani, este fiul lui Fernando Redondo, fostul jucător al lui Real Madrid (1994-2000) și AC Milan (2000-2004). Așa cum tatăl său a fost crescut în cadrul echipei juniorilor lui Argentinos Juniors, și Federico a parcurs aceeași etapă în cariera sa fotbalistică. Tânărul mijlocaș a fost selecționat în echipa U20 și a U23 a Argentinei.

Federico Redondo – piesa de bază în echipa Argentinos Juniors

Federico Redondo este considerat un jucător cheie pentru echipa Argentinos Juniors, atât în campionatul național din Argentina, cât și în Copa Libertadores. În sezonul trecut, acesta a evoluat în 58 de meciuri în toate competițiile, reușind să înscrie două goluri și să ofere două pase decisive.

Miercuri, Federico Redondo a fost inclus în echipa de start a selecționatei U23 a Argentinei în victoria cu scorul de 5-0 împotriva echipei U23 a Chile în cadrul turneului Pre-Olimpic. Lionel Messi manifestă un interes deosebit în a juca pentru echipa națională a Argentinei, inclusiv la Jocurile Olimpice de la Paris.

 

TAGS: Inter Miami, Federico Redondo, David Beckham, Copa America 2024, Leo Messi, MLS, Lionel Messi, Real Madrid, FC Barcelona, AC Milan, Liverpool, Argentinos Juniors, Primul meci oficial al sezonului, Real Salt Lake, Copa Libertadores, Pre-Olimpic, Jocurile Olimpice de la Paris.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments