Saturday, July 20, 2024
HomeActualitateInfluencer britanic, dezamăgit de călătoria cu CFR la clasa 1, între București...

Influencer britanic, dezamăgit de călătoria cu CFR la clasa 1, între București și Brașov

Influencer britanic, dezamăgit de călătoria cu CFR la clasa 1, între București și Brașov

Un clip postat de un influencer britanic, în care acesta relatează experiența călătoriei cu trenul din România, a devenit viral pe rețelele de socializare. Tânărul a surprins momente din călătoria sa la clasa 1 cu unul dintre trenurile CFR, exprimându-și dezamăgirea față de condițiile oferite, considerând că nu se justifică diferența de preț față de clasa a 2-a.

Matthew, influencerul din Marea Britanie, care are o comunitate de peste 40.000 de urmăritori pe TikTok și peste 5.000 pe Instagram, a decis să exploreze România și să împărtășească experiențele sale pe diversele canale de social media. De la gastronomie la arhitectură și stil de viață, tânărul își documentează aventurile pentru a oferi o perspectivă inedită asupra țării.

Timpul petrecut în România l-a determinat pe Matthew să își exprime surpriza legată de condițiile din trenul CFR, călătorind de la București spre Brașov în clasa 1. Cu toate că a plătit 9 lire pentru un bilet, echivalentul a 52 de lei, influencerul a constatat că diferența de confort între clasa a 1-a și clasa a 2-a nu este semnificativă. Lipsa unor facilități de bază, precum o masă în vagonul de clasa 1, l-a determinat pe acesta să își exprime dezamăgirea.

  • Tânărul britanic a comentat că în vagonul de clasa a 2-a s-a simțit mai confortabil, constatând că aici există și mese disponibile, făcând referire la o achiziție mai avantajoasă decât biletul de clasa 1.
  • De asemenea, Matthew a ridicat o serie de aspecte negative, precum lipsa disponibilității unui meniu de alimentație în tren și condițiile precare ale băii din vagon.

Reacțiile comunității online au fost diverse, mulți dintre români împărtășind anecdote amuzante sau sfaturi legate de călătoriile cu trenul în țară, subliniind în același timp experiențele neplăcute trăite în astfel de situații.

Unul dintre urmăritorii săi a remarcat ironic: “9 lire pentru o călătorie într-o mașină a timpului. E nevoie de o viață întreagă să ajungi din București în Transilvania”. Comentariile amuzante și părerile divergente ale celor care au urmărit clipul au stârnit discuții interesante pe mediile de socializare.

Pentru a viziona clipul integral și a afla mai multe despre experiența influencerului britanic cu trenul CFR, puteți accesa articolul complet pe site-ul MyTex.ro.

TAGS: influencer, CFR, călătorie cu trenul, București, Brașov

Previous article
Next article
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General