Thursday, February 29, 2024
Google search engine
HomeSportInfidelitatea Soției: Cătălin Bordea dezvăluie cum a depășit această problemă și cum...

Infidelitatea Soției: Cătălin Bordea dezvăluie cum a depășit această problemă și cum a fost implicat cântărețul Spike

Infidelitatea Soției: Cătălin Bordea dezvăluie cum a depășit această problemă și cum a fost implicat cântărețul Spike

Cătălin Bordea, un cunoscut actor și umorist român, a vorbit într-un podcast recent despre cum a reușit să depășească infidelitatea soției sale, Livia, și cum a fost implicat cântărețul Spike în această poveste

Cătălin Bordea, despre cum a trecut de episodul infidelității fostei sale soții, Livia

În cadrul podcastului condus de Romică Țociu, Cătălin Bordea a mărturisit că a trecut printr-un moment extrem de dificil atunci când a aflat că soția sa îl înșela cu cel mai bun prieten, cântărețul Spike. Cu toate acestea, Bordea a reușit să privească lucrurile cu ochi mai buni și să depășească această situație datorită sprijinului prietenului său, Nelu Cortea, cu care a câștigat primul sezon al emisiunii “America Express”.

Romică Țociu a fost curios să afle de la Cătălin Bordea dacă în urma divorțului a pierdut un singur prieten sau chiar doi, având în vedere că Spike era apropiat de ambii. Se pare că relația lui Bordea cu Spike era una destul de strânsă înainte de acest incident, așa că separarea de soție a fost o pierdere dublă pentru el.

“Am pierdut doi oameni, nu doar unul”

Bordea nu a putut să nu răspundă întrebării lui Romică Țociu și a declarat că în urma separării a suferit o pierdere dublă: “Am pierdut doi oameni, nu doar unul”. La această afirmație, Nelu Cortea, prietenul și colegul lui Bordea, a intervenit și a exprimat nemulțumirea sa față de faptul că presa îl prezenta pe Spike ca fiind cel mai bun prieten al lui Cătălin. Nelu a spus că el credea că merită această titulatură și că i-a displăcut să vadă că Spike primea acest statut.

Cu umorul său caracteristic, Bordea i-a răspuns lui Nelu că a ocupat repede locul lăsat gol de Spike și a fost avansat imediat: “Tu ai fost avansat prin eliminare! A fost Paul, iar tu te încălzeai cu talent pe marginea terenului!”.

Cătălin Bordea a reușit să treacă peste această perioadă dificilă datorită sprijinului prietenului său, Nelu Cortea, care a fost mereu alături de el. Pentru a uita de durere, Bordea a dezvăluit că a apelat și la pălinca de Ardeal.

Bordea s-a tratat cu pălincă de Ardeal să uite de durere

Cătălin a recunoscut că i-a fost foarte greu să treacă peste infidelitatea soției sale și că a avut nevoie de sprijin pentru a face față acestei situații. Prietenul lui, Nelu Cortea, a fost mereu aproape de el și l-a ajutat să își recapete încrederea. Totuși, pentru a trece peste durere, pălinca de Ardeal a fost un aliat de încredere pentru Cătălin. El a afirmat că această băutură a ajutat la eliberarea emoțională și la vindecarea rănilor sufletești.

Bordea, abandonat când era mic de tatăl său: “Îmi lipsește”

Pe lângă infidelitatea soției și prietenia cu Spike, Cătălin Bordea a vorbit și despre absența tatălui său în viața sa. Actorul a mărturisit că tatăl său l-a părăsit când avea doar doi ani și că acest lucru l-a afectat în mod profund. El a admis că i-a lipsit figura tatălui și că a resimțit mereu acest gol în viața sa. Cu toate acestea, Cătălin a afirmat că a găsit suport și inspirație în emisiunea “America Express”, unde a avut ocazia să se bucure de o relație apropiată și să apară ca un tată figurativ pentru fiul său, Cătălin.

“Eu când mă uitam la voi, la America Express, mă uitam într-un fel anume. Pentru mine a fost emoționant să văd acea legătură. În emisiune au fost mereu mame și fiice, dar eu nu am avut parte de o relație tată-fiu. Această relație pe care o aveți, acea apropiere, mi-a dat un sentiment de dorință și curiozitate. Îmi lipsește această conexiune tată-fiu pe care nu am putut-o experimenta”, a declarat emoționat Cătălin.

Încheiere

Infidelitatea soției și pierderea prietenului apropiat au reprezentat pentru Cătălin Bordea două momente dificile. Cu toate acestea, el a reușit să treacă peste aceste obstacole, să se concentreze pe aspectele pozitive din viața sa și să găsească sprijin în prietenul și colegul său, Nelu Cortea. În plus, pălinca de Ardeal a fost un fel de terapie pentru el, ajutându-l să uite de durere și să meargă mai departe. În ciuda absenței tatălui său, Cătălin a găsit o sursă de inspirație și susținere în emisiunea “America Express”, unde a putut forma o legătură specială cu fiul său și a trăi acea experiență tată-fiu pe care o dorea atât de mult.

Pentru mai multe detalii și informații, puteți accesa aici.

TAGS: infidelitate, Cătălin Bordea, Livia, Spike
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments