Friday, May 24, 2024
HomeSportIncidentul de pe stadionul din Giulești și schimbările majore în echipă la...

Incidentul de pe stadionul din Giulești și schimbările majore în echipă la Rapid – Universitatea Craiova

Incidentul de pe stadionul din Giulești și schimbările majore în echipă la Rapid – Universitatea Craiova

Fanii și suporterii echipei de fotbal Rapid au fost martorii unui incident neașteptat în apropierea stadionului din Giulești, unde se desfășura partida dintre Rapid și Universitatea Craiova. Un incendiu puternic a izbucnit în apropierea arenei, lăsând în panică spectatorii prezenți la meci.

Autoritățile au intervenit prompt, mai multe mașini de pompieri fiind prezente pentru a stinge flăcările. Imaginile cu fumul dens care acoperea zona au fost surprinse și distribuite pe rețelele de socializare, generând o mare îngrijorare printre persoanele din împrejurimi.

În timp ce incendiul era gestionat, fostul fotbalist Gabi Balint a reacționat ironic la situație. “Sper că nu e nimic grav în zona mea”, a menționat Balint, adăugând un strop de umor la acest moment tensionat.

Incendiul de lângă stadionul Giulești văzut de sus // Captură Digisport
Incendiul de lângă stadionul Giulești văzut de sus // Captură Digisport

Modificări surprinzătoare în componența echipei Rapid

În ceea ce privește formația de start a echipei Rapid în partida crucială cu Universitatea Craiova, antrenorul Bogdan Lobonț a făcut schimbări neașteptate. În lipsa lui Marian Aioani, accidentat, Lobonț a decis să îl includă în echipa de start pe tânărul portar Bogdan Ungureanu, în vârstă de doar 17 ani.

Acesta este primul meci în care Ungureanu este titularizat, punând astfel presiune pe jucătorii mai experimentați din echipă. Decizia antrenorului a stârnit interesul spectatorilor prezenți la meci și a generat discuții aprinse în rândul suporterilor echipei de fotbal Rapid.

Iulian Cristea, absență surprinzătoare din echipa de start

O altă surpriză în componența echipei Rapid a fost absența fundașului central Iulian Cristea din echipa de start. Aflat pe foaia de joc inițială, Cristea a fost scos de urgență din echipă din cauza unei rupturi musculare, conform informațiilor obținute în exclusivitate de FANATIK.

Acest incident a determinat o reorganizare rapidă în echipă, iar antrenorul a trebuit să facă alte alegeri privind componența pentru meciul contra Universității Craiova. Cu schimbările survenite în ultimul moment, tensiunea și interesul pentru această partidă s-au amplificat semnificativ.

tag: incident la stadion, schimbări echipă Rapid, absență Iulian Cristea, componență echipă start

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments