Friday, June 21, 2024
HomeSportIncidente și după încheierea alegerilor. Oamenii au leșinat așteptând la cozi, pentru...

Incidente și după încheierea alegerilor. Oamenii au leșinat așteptând la cozi, pentru a depune sacii cu voturi

Incidente în lanț la Biroul Electoral Central din Craiova. Mai multe persoane s-au îmbrâncit după ce și-au pierdut răbdarea în timp ce așteptau să predea sacii cu buletinele de vot.

Incidentele de la alegerile locale încă nu s-au terminat. Membri secțiilor de vot încă stau la coadă pentru depunerea sacilor cu voturi

Unul dintre cei implicați a avut nevoie de asistență medicală după altercație. În sectorul 2 al Capitalei, un președinte de secție de votare a necesitat intervenția ambulanței, scrie Digi24.ro.

În județul Dolj, doar 150 din cele 1.000 de secții de votare au reușit să depună buletinele de vot. Reprezentanții prefecturii explică întârzierea prin numeroasele procese verbale greșite, care necesită refacere.

Situația este agravată de temperaturile ridicate de 35 de grade la Craiova, unde oamenii așteaptă în căldură extremă să predea sacii cu voturi, mai arată sursa citată.

Unii așteaptă de peste 10 ore, iar mai multe persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, inclusiv două care au fost transportate la spital după ce una dintre ele s-a îmbrâncit cu alți membri ai comisiei pentru a preda mai repede buletinele de vot.

Și în sectorul 2 al Bucureștiului, procesul de predare a proceselor verbale a durat ore întregi. Un președinte de secție a avut nevoie de asistență medicală din cauza căldurii și oboselii, în condițiile în care și în București temperatura a depășit 30 de grade.

Numeroasele ore petrecute așteptând să depună voturile în căldură i-au adus la epuizare pe oameni

La o secție de votare din Ploiești, un bărbat de 92 de ani a avut nevoie de asistență medicală după ce a început să se simtă amețit, potrivit Știrile ProTV. Acesta a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență din Ploiești.

În aceeași unitate medicală a fost dusă și o femeie de 84 de ani, care a leșinat în timp ce se afla în secția de votare. La Câmpina, o femeie de 60 de ani a leșinat când a venit să voteze, dar a refuzat să fie transportată la spital.

De asemenea, sursa menționată mai scrie că în localitatea Nistorești, echipajul de la Ambulanță a intervenit pentru un bărbat de 37 de ani care era agitat. Pacientul a fost dus la Compartimentul de Primiri Urgențe al Spitalului Municipal din Câmpina.

 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General