Saturday, May 18, 2024
HomeSportIncidente la Rapid: Krasniqi și Iacob în centrul atenției!

Incidente la Rapid: Krasniqi și Iacob în centrul atenției!

Incidente la Rapid: Krasniqi și Iacob în centrul atenției!

În meciul dintre Farul Constanța și Rapid, Ermal Krasniqi a avut o reacție ciudată după ce a fost schimbat în minutul 60, meci care s-a încheiat cu scorul de 3-1 în favoarea gazdelor. Gestul fotbalistului kosovar a stârnit controverse și a atras atenția celor din conducerea clubului Rapid.

  • Victor Angelescu, acționarul minoritar al Rapidului, a dezvăluit că Krasniqi a fost amendat pentru comportamentul său.
  • Despre incident, Angelescu a declarat: “Am luat o măsură disciplinară, dar nu o dezvăluim în presă. Normal că nu a fost în regulă, dar lucrurile astea se întâmplă la fotbal.”
  • Acesta a adăugat că jucătorul nu este un element problematic în vestiar, dar a reacționat din frustrare. În ciuda incidentului, Angelescu a subliniat că Krasniqi este un atlet dedicat și nu a avut probleme de acest gen până acum.

Sanctiuni pentru comportamentul neadecvat

Într-o declarație acordată Digi Sport, Victor Angelescu a vorbit și despre gestul lui Paul Iacob de la finalul meciului Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oficialul clubului a adus în atenție și momentele tensionate petrecute la finalul partidei, subliniind că suporterii care vin la meciuri trebuie să aibă un comportament decent, indiferent de rezultat.

  • Angelescu a comentat: “Din câte am înțeles, unii suporteri nu au cel mai potrivit limbaj. Vă dați seama, era o frustrare foarte mare. Nu este normal să reacționeze în acest fel.”
  • Conducerea clubului Rapid a anunțat că va investiga incidentul pentru a identifica persoanele implicate și a lua măsurile potrivite. Comportamentul agresiv nu va fi tolerat în cadrul echipei.

Astfel, Rapid se confruntă cu controverse legate de comportamentul jucătorilor și al suporterilor, iar conducerea clubului este decisă să ia măsuri pentru a menține un mediu pozitiv în echipă și în tribune.

Tag-uri: Rapid, Ermal Krasniqi, Paul Iacob, Victor Angelescu, comportament jucători, comportament suporteri

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments