Sunday, April 21, 2024
HomeActualitateIncident grav la bordul unui avion American Airlines

Incident grav la bordul unui avion American Airlines

Incident grav la bordul unui avion American Airlines

Incident grav la bordul unui avion American Airlines

Un incident extrem de grav a avut loc la bordul unui avion al companiei American Airlines cu direcția către Chicago. Avionul s-a întors pe aeroportul din New Mexico după ce unul dintre pasageri a încercat să deschidă ușa în timpul zborului, conform informațiilor furnizate de presa americană și preluate de news.ro. Este vorba despre un eveniment neașteptat care a șocat întreaga echipaj și pasagerii prezenți la bordul aeronavei.

Video incident avion American Airlines
Imagine reprezentativă pentru incidentul de la bordul avionului American Airlines

O înregistrare video care a devenit virală pe rețelele de socializare arată cum ceilalți pasageri au intervenit prompt pentru a împiedica bărbatul respectiv să deschidă ușa uneia dintre ieșiri, evitând astfel o tragedie iminentă.

Aeronava, care a decolat din orașul Albuquerque, se afla la o altitudine de aproape 8.000 de metri în momentul în care s-a luat decizia de întoarcere, conform informațiilor furnizate de sistemul de urmărire a zborului. Echipajul a acționat prompt și a reușit să revină în siguranță pe Aeroportul Internațional Sunport din Albuquerque, New Mexico.

Declarațiile oficiale menționează că „Zborul 1219 al American Airlines s-a întors în siguranță pe Aeroportul internațional Sunport din Albuquerque, New Mexico, marți, 20 februarie, în jurul orei locale 14:40 (21:40 GMT), după ce echipajul a raportat o tulburare a pasagerilor”. Autoritățile nu au oferit detalii suplimentare despre incident, iar pasagerii și membrii echipajului se așteaptă la clarificări și măsuri preventive suplimentare pentru astfel de situații neprevăzute.

Mărturia unuia dintre pasageri descrie momentul tensionat în care bărbatul în cauză „coborâse deja mecanismul de siguranță și avea ambele mâini pe manetă. A fost o diferență de presiune, ca un șuierat”, detalii care subliniază gravitatea și iminența pericolului la care s-au confruntat toți cei aflați la bord în acel moment.

TAGS: avion, American Airlines, incident aeronautic, siguranta, social media
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments