Monday, July 22, 2024
HomeActualitateIncendiu Masiv Distructiv în Localitatea Gologanu din Vrancea, Trei Case și O...

Incendiu Masiv Distructiv în Localitatea Gologanu din Vrancea, Trei Case și O Anexă Au Fost Afectate

Incendiu Masiv Distructiv în Localitatea Gologanu din Vrancea, Trei Case și O Anexă Au Fost Afectate

Un incendiu devastator a avut loc joi seara în localitatea Gologanu din județul Vrancea, distrugând trei locuințe și o anexă, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea. Proprietarul unei case, în vârstă de 70 de ani, a suferit un atac de panică și o ușoară intoxicație cu fum, fiind asistat de echipajul SMURD prezent la fața locului.

Conform informațiilor oferite de pompieri, alarma a fost declanșată în jurul orei 17:00, odată ce flăcările au cuprins rapid cele trei case din Gologanu. Un apel primit prin numărul unic de urgență 112 a alertat autoritățile despre izbucnirea incendiului, iar pompierii militari din cadrul Detașamentului Focșani au intervenit imediat.

La fața locului au fost mobilizate echipaje de la Secțiile de Pompieri Adjud și Vidra pentru a colabora cu forțele din Focșani în gestionarea incendiului. Șase autospeciale de stins incendii au fost implicate în operațiunea de lichidare a flăcărilor violente care au distrus locuințele și o anexă.

„Situația a fost una critică la sosirea primelor echipaje de intervenție, incendiul manifestându-se cu agresivitate la cele trei case și anexa afectată. Eforturile au vizat atât limitarea incendiului, cât și prevenirea extinderii acestuia la alte construcții din vecinătate”, a declarat un reprezentant al ISU Vrancea citat de Agerpres.

Potrivit reprezentantului ISU, bărbatul de 70 de ani a fost tratat la fața locului de către echipajul SMURD, care i-a acordat îngrijiri medicale imediate pentru intoxicația cu fum și atacul de panică suferite.

Incidentele de acest gen subliniază importanța pregătirii și vigilentei în prevenirea și gestionarea situațiilor de urgență. Autoritățile locale din Vrancea și ISU Vrancea desfășoară în continuare investigații pentru a stabili cauza exactă a incendiului, iar comunitatea locală este încurajată să fie precaută și să respecte normele de siguranță împotriva incendiilor.

Despre BZC.ro

Articolul Incendiu devastator în Vrancea. Trei case și o anexă au fost făcute scrum a fost publicat inițial pe BZC.ro.

TAGS: Incendiu, Vrancea, Urgență, Pompieri, Siguranță
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General