Friday, June 21, 2024
HomeActualitateIncendiu la un apartament din Oltenița: o persoană rănită și evacuarea a...

Incendiu la un apartament din Oltenița: o persoană rănită și evacuarea a 30 de oameni

Incendiu la un apartament din Oltenița: o persoană rănită și evacuarea a 30 de oameni

Un incendiu a izbucnit miercuri, 14 februarie, într-un apartament de la etajul 5 al unui bloc din Oltenița, provocând panică și necesitând intervenția imediată a autorităților. Potrivit informațiilor furnizate de reprezentanții ISU Călărași pentru Libertatea, una dintre persoanele care locuiau în apartamentul afectat a suferit răni și a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Conform declarațiilor purtătorului de cuvânt al ISU Călărași, Ovidiu Tătăranu, incendiul a fost cauzat de o explozie de butelie, care s-a produs în jurul orei 13.00. Autoritățile au răspuns prompt situației de urgență, trimițând la fața locului două autospeciale de stingere, o scară de intervenție și o ambulanță SAJ.

Eforturile pompierilor au dus la evacuarea a 30 de persoane, dintre care 15 au fost salvate de către echipele de intervenție, iar celelalte 15 s-au autoevacuat în siguranță. Cu toate acestea, unul dintre locatarii apartamentului afectat a suferit răni, fiindu-i acordate îngrijiri medicale de urgență și transportat la spital. Persoana în cauză a suferit arsuri minore și un traumatism la piciorul drept, potrivit oficialului ISU Călărași.

Datorită promptitudinii și profesionalismului cu care autoritățile au gestionat situația, incendiul a fost rapid lichidat și nu s-a extins la alte apartamente sau spații învecinate. Locatarii blocului afectat au putut reveni în locuințele lor în condiții de siguranță.

În concluzie, incendiul de la un apartament din Oltenița a provocat o persoană rănită și evacuarea a 30 de oameni, dar datorită intervenției rapide a pompierilor, situația a fost gestionată eficient și incendiul a fost stins fără a se înregistra alte pierderi materiale sau victime. Autoritățile continuă investigațiile pentru a determina cauza exactă a incendiului.

TAGS:

incendiu Oltenița ISU Călărași evacuarea persoanelor răniți
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General