Sunday, July 14, 2024
HomeActualitateIncendiu la o fabrică de cherestea din Zetea, Harghita: Pompierii intervin pentru...

Incendiu la o fabrică de cherestea din Zetea, Harghita: Pompierii intervin pentru stingerea incendiului

Incendiu la o fabrică de cherestea din Zetea, Harghita: Pompierii intervin pentru stingerea incendiului

Un incendiu a izbucnit în această dimineață la o fabrică de cherestea din satul Sub Cetate, comuna Zetea, situată în județul Harghita. Autoritățile au informat că pompierii militari și civili sunt mobilizați pentru a stinge incendiul, care a cuprins un siloz de rumeguș pe o suprafață de aproximativ 20 de metri pătrați.

Conform declarațiilor oficiale, situația indică un incendiu la o fabrică de cherestea din comuna Zetea, mai precis la satul Sub Cetate. Echipele de intervenție acționează pentru răcirea zonei afectate și lichidarea completă a focarului de incendiu.

La locul evenimentului s-au deplasat cinci echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Odorheiu Secuiesc, echipate cu două autospeciale de stingere, o ambulanță SMURD, o autoscară mecanică și o autospecială complexă de primă intervenție. De asemenea, Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Zetea a fost alertat pentru sprijin în gestionarea situației de urgență.

Sursa oficială:

  • Pompierii militari și civili intervin pentru stingerea incendiului la fabrica de cherestea din Zetea, Harghita.
  • Incendiul se localizează într-un siloz de rumeguș, iar echipajele de intervenție se concentrează pe răcirea spațiului afectat.
  • Cinci echipaje de pompieri sunt prezente la fața locului cu autospeciale de stingere, ambulanțe și echipamente specifice pentru gestionarea situației de urgență.

În evoluție…

Tags: incendiu, pompieri, Harghita, Situatii de Urgenta

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General