Tuesday, July 23, 2024
HomeActualitateIncendiu în Târgu-Neamț: Pompierii intervin rapid pentru salvarea unui apartament cuprins de...

Incendiu în Târgu-Neamț: Pompierii intervin rapid pentru salvarea unui apartament cuprins de flăcări

Incendiu în Târgu-Neamț: Pompierii intervin rapid pentru salvarea unui apartament cuprins de flăcări

Într-o dimineață plină de tensiune, orașul Târgu-Neamț a fost scena unui incident de proporții, care a mobilizat echipajele de pompieri într-un efort comun de a stinge flăcările ce amenințau un apartament dintr-un bloc de locuințe de pe strada Petru Rareș.

Forțele de intervenție de la Detașamentul de pompieri Târgu-Neamț au răspuns prompt apelului de urgență, sosind la locul incidentului echipate cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, în colaborare strânsă cu IPJ. Pompierii au acționat hotărât pentru a localiza și lichida incendiul care izbucnise în bucătăria apartamentului, generând pagube considerabile – de la aparatul de gătit afectat până la mobilier și obiecte de uz casnic.

Înainte ca ajutorul specializat să ajungă, un tânăr de doar 19 ani a fost evacuat din locuință de către vecinii vigilenti, acesta fiind surprins de un atac de panică în contextul situației critice. Echipajul SMURD a intervenit prompt pentru a-l evalua, însă acesta a refuzat transportul la spital. În paralel, s-a desfășurat o operațiune de evacuare a fumului din interiorul apartamentului și de pe casa scării, pentru a asigura condiții optime de intervenție.

Cauza probabilă a incendiului a fost identificată drept aparatul de gătit lăsat nesupravegheat, subliniind importanța monitorizării atente a dispozitivelor de bucătărie. În ciuda momentelor de panică, evacuarea locatarilor din bloc nu a fost necesară, iar echipele de intervenție au gestionat eficient situația, limitând pierderile materiale și protejând viața oamenilor implicați.

Pentru a fi la curent cu cele mai recente informații, vă invităm să accesați sursa originală pe Ziar Piatra-Neamt

TAGS: incendiu, Târgu-Neamț, pompieri, intervenție
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General