Sunday, July 14, 2024
HomeActualitateIncendiu devastator la o casă din Corunca: Pompierii intervin prompt

Incendiu devastator la o casă din Corunca: Pompierii intervin prompt

Incendiu devastator la o casă din Corunca: Pompierii intervin prompt

Într-o intervenție de urgență desfășurată în miez de noapte, pompierii din Mureș au fost alertați să intervină la un incendiu izbucnit la o locuință de pe strada Tholdalagi Mihaly din localitatea Corunca.

Desfășurându-se în jurul orei 00:30, operațiunea de stingere a fost una complexă, necesitând patru autospeciale de intervenție, o autospecială de descarcerare și un echipaj SMURD pentru a face față flăcărilor violente care cuprinseseră aproximativ 80 de metri pătrați din imobilul respectiv.

Informațiile preliminare furnizate de lt. Alexandra Călușeri, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Horea” Mureș, indică faptul că intervenția promptă a echipei de pompieri a condus la lichidarea incendiului după aproximativ două ore de efort susținut.

A fost un moment de panică și dramatism pentru locuitorii din zonă, însă, din fericire, nu s-au înregistrat victime sau persoane rănite, iar nimeni nu a avut nevoie de asistență medicală de urgență în urma acestui eveniment tragic.

Incendii de acest gen reamintesc întotdeauna importanța echipamentelor de stingere adecvate și a pregătirii profesionale a pompierilor pentru a gestiona situații de criză și a proteja viețile și bunurile oamenilor.

Comunitatea locală din Corunca este acum profund marcată de pierderile materiale și de șocul provocat de incendiul de proporții care a afectat o familie nevinovată.

Investigațiile privind cauza exactă a incendiului sunt încă în desfășurare, iar autoritățile competente vor analiza cu atenție circumstanțele care au condus la această tragedie pentru a evita incidente similare în viitor.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați sursa originală a știrii: Incendiu nocturn la o casă din Corunca pe site-ul zi-de-zi.ro.

TAGS: incendiu, pompieri, Corunca

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General