Monday, May 20, 2024
HomeSportIncendiu devastator în sectorul Aviației din București

Incendiu devastator în sectorul Aviației din București

Incendiu devastator în sectorul Aviației din București

Un incendiu puternic a izbucnit în sectorul Aviației din București, generând panică și solicitând intervenția promptă a pompierilor. Potrivit informațiilor inițiale, focul a pornit la cel mai înalt nivel al unei clădiri aflată în proces de construcție, declanșând o operațiune de salvare de amploare.

Incident tragic pe strada Daniel Danielolopu

Incendiul a avut loc pe strada Daniel Danielolopu din cartierul Aviației, provocând daune semnificative unui bloc cu o suprafață afectată de aproximativ 250 de metri pătrați. Focul a afectat în special stratul izolant al structurii, necesitând intervenția imediată a echipelor de intervenție pentru limitarea extinderii și evacuarea locatarilor din zonă.

Eforturile de stingere a incendiului au fost susținute de un important dispozitiv de intervenție, constând în 8 mașini de pompieri, 2 autospeciale cu scară, 1 echipaj specializat în descarcerare și o ambulanță SMURD. În plus, autoritățile au emis un mesaj Ro-Alert de urgență pentru a asigura informarea și siguranța cetățenilor afectați de situație.

Conform ultimelor actualizări, nu au fost raportate victime în urma incendiului, iar aproximativ 20 de persoane au fost evacuate în siguranță din perimetrul afectat. Autoritățile monitorizează îndeaproape evoluția situației pentru a preveni apariția unor pericole suplimentare și a asigura intervenția adecvată în caz de necesitate.

Informațiile furnizate sunt în curs de actualizare pe măsură ce se dezvoltă situația.

 

TAGS: incendiu, pompieri, intervenție, sector Aviației, București
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments