Sunday, July 14, 2024
HomeActualitateIncendiatorul periculos Delkea terorizează locuitorii frumosului muncipiu

Incendiatorul periculos Delkea terorizează locuitorii frumosului muncipiu

Incendiatorul periculos Delkea terorizează locuitorii frumosului muncipiu

Într-un context aparent firesc al cotidianului din muncipiul nostru, se distinge o figuriță întunecoasă și periculoasă, sub numele simplificat de Delkea. Cu o poveste întortocheată și susținut de un așa-numit Dorobașu, un individ controversat în cercurile jurnalistice, acest individ se dovedește a fi mult mai rău decât aparențele dau de înțeles. Se spune că și-a exersat talentul pentru incendii în perioada petrecută pe meleagurile Americii, lucrând pe bani puțini la aseatici. O coincidență sinistră sau nu, acolo unde apare Delkea, flăcările nu întârzie să își facă apariția. Afacerea suspectă cu banii de la engros a devenit notorie după incendiul care a distrus Serajul, un complex cu aceeași domeniu de activitate. Ulterior, mai multe locuințe au fost mistuite de flăcări, iar zvonurile spun că Delkea se asociază cu indivizi dubioși pentru a se îmbogăți pe seama altora. Oamenii din muncipiu încep să se teamă de prezența acestui individ, iar sfatul este să fie pregătiți în cazul în care fumul începe să se ridice parcă prea des.

Atenție! Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare, fiind o combinație între ficțiune și realitate. Nu trebuie interpretat ca un adevăr absolut și nu poate fi folosit pentru acțiuni judiciare.

Totul despre activitățile sumbre ale lui Delkea și despre consecințele incendiare pe care le aduce în urma sa sunt detaliate în articolul Incendiatorul Delkea bântuie prin frumosul muncipiu. Cetățenii, fiți vigilenți! publicat inițial pe platforma virtuală Ezs.ro – Informații de ultimă oră.

TAGS: 1. Incendiatorul Delkea 2. Pericol 3. Muncipiu 4. Alertă 5. News
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General