Sunday, July 14, 2024
HomeActualitateIn premiera: Județul Gorj se pregătește să primească primul aqua park de...

In premiera: Județul Gorj se pregătește să primească primul aqua park de mari dimensiuni

In premiera: Județul Gorj se pregătește să primească primul aqua park de mari dimensiuni

O investiție de mare amploare este în curs de aprobare la Agenția Județeană pentru Protecția Mediului Gorj, ce va aduce un nou element de distracție și relaxare în zonă.

Planurile vizează dezvoltarea unei baze de agrement care va include un restaurant și un aqua park, proiectul fiind propus pentru amplasamentul din satul Curtișoara, orașul Bumbești-Jiu, la adresa 211 A. Firma RATIPEST Prod SRL este titularul acestui proiect inovator.

Informațiile privind proiectul CONSTRUIREA UNEI BAZE DE AGREMENT, RESTAURANT, AQUA PARC, pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Gorj, unde publicul poate adresa observații în legătură cu acest proiect de importanță pentru zona respectivă.

Pe lângă noul aqua park, autoritățile locale din Gorj doresc să facă și alte investiții în infrastructură, precum amenajarea unui cartier destinat tinerilor în localitatea Curtișoara. Achiziționarea unui teren pentru această dezvoltare a fost deja realizată, urmând ca acesta să fie lotizat în curând, oferind astfel și mai multe opțiuni rezidențiale pentru comunitate.

Măsuri pentru modernizarea transportului public în Bumbești-Jiu

Primăria din orașul Bumbești-Jiu a anunțat un proiect amplu de modernizare a sistemului de transport în comun. Printre inițiativele incluse în acest proiect se numără montarea de stații noi de autobuz, având un buget alocat de peste 440.000 de lei.

Începând cu luna viitoare, vor fi construite stații de autobuz moderne în orașul Bumbești-Jiu pentru a îmbunătăți serviciile de transport local. De asemenea, se va proceda la achiziționarea unor mijloace de transport moderne ce vor completa infrastructura de transport public și vor asigura mobilitatea locuitorilor din zonă.

Aceste investiții vor contribui la modernizarea transportului de călători din orașul Bumbești-Jiu, ducând la un sistem de transport mai eficient și adaptat nevoilor comunității.

Citește și: S-a dublat prețul la apă și canal într-o stațiune turistică de interes local

TAGS: AquaPark, Gorj, Transport Public
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General