Sunday, June 23, 2024
HomeActualitateImagini din casa în care Nicușor Dan locuiește cu chirie. Cât plătește...

Imagini din casa în care Nicușor Dan locuiește cu chirie. Cât plătește lunar: „O cameră și două dormitoare la mansardă”


Nicușor Dan locuiește împreună cu partenera sa de viață, Mirabela, și cei doi copii într-o casă cu chirie din București. Primarul Capitalei a dezvăluit recent câți bani plătește lunar pentru „o cameră și două dormitoare la mansardă”.


Nicușor Dan locuieşte în sectorul 5 din Bucureşti, într-un apartament dintr-o casă veche, pentru care plătește 550 de euro chirie. În 2016, atunci când a candidat pentru prima dată la funcția de primar general al Capitalei, acesta locuia împreună cu Mirabela, în chirie, undeva în Militari. „Locuiesc cu chirie, cu prietena mea, în zona Gorjului, într-un apartament. Vrem sa ne mutăm. Probabil imediat după alegeri. (…) Cred că plătim 250 de euro pe lună, Mirabela se ocupă de asta”, mărturisea atunci Nicușor Dan.


În anul 2017, edilul s-a mutat din Militari pe o stradă lăturalnică din sectorul 5, într-o casă veche, în care familia lui ocupă etajul imobilului. „Suedezii de atunci au făcut acest cartier pentru muncitorii de la fabrica de chibrituri. Casa asta e construită în jurul anului 1910”, spunea politicianul într-un interviu pentru PRO TV, atunci când a deschis și ușa casei sale și a arătat tuturor cum arată locuința sa.nicusor dan imagini casa 10 Imagini din casa în care Nicușor Dan locuiește cu chirie. Cât plătește lunar: „O cameră și două dormitoare la mansardă”

nicusor dan imagini casa 1 Imagini din casa în care Nicușor Dan locuiește cu chirie. Cât plătește lunar: „O cameră și două dormitoare la mansardă”

nicusor dan imagini casa 2 Imagini din casa în care Nicușor Dan locuiește cu chirie. Cât plătește lunar: „O cameră și două dormitoare la mansardă”

nicusor dan imagini casa 3 Imagini din casa în care Nicușor Dan locuiește cu chirie. Cât plătește lunar: „O cameră și două dormitoare la mansardă”

nicusor dan imagini casa 4 Imagini din casa în care Nicușor Dan locuiește cu chirie. Cât plătește lunar: „O cameră și două dormitoare la mansardă”

nicusor dan imagini casa 5 Imagini din casa în care Nicușor Dan locuiește cu chirie. Cât plătește lunar: „O cameră și două dormitoare la mansardă”

nicusor dan imagini casa 6 Imagini din casa în care Nicușor Dan locuiește cu chirie. Cât plătește lunar: „O cameră și două dormitoare la mansardă”

nicusor dan imagini casa 7 Imagini din casa în care Nicușor Dan locuiește cu chirie. Cât plătește lunar: „O cameră și două dormitoare la mansardă”

nicusor dan imagini casa 8 Imagini din casa în care Nicușor Dan locuiește cu chirie. Cât plătește lunar: „O cameră și două dormitoare la mansardă”

nicusor dan imagini casa 9 Imagini din casa în care Nicușor Dan locuiește cu chirie. Cât plătește lunar: „O cameră și două dormitoare la mansardă”

nicusor dan si sotia Imagini din casa în care Nicușor Dan locuiește cu chirie. Cât plătește lunar: „O cameră și două dormitoare la mansardă”

instantnicusordanexit poll005inquamphotosoctavganea Imagini din casa în care Nicușor Dan locuiește cu chirie. Cât plătește lunar: „O cameră și două dormitoare la mansardă”
Foto Inquam Photos / Octav Ganea

rezultate exit poll primaria capitalei 2024 reactie nicusor dan castigat primaria bucuresti 13 Imagini din casa în care Nicușor Dan locuiește cu chirie. Cât plătește lunar: „O cameră și două dormitoare la mansardă”

rezultate exit poll primaria capitalei 2024 reactie nicusor dan castigat primaria bucuresti 7 Imagini din casa în care Nicușor Dan locuiește cu chirie. Cât plătește lunar: „O cameră și două dormitoare la mansardă”

rezultate exit poll primaria capitalei 2024 reactie nicusor dan castigat primaria bucuresti 15 Imagini din casa în care Nicușor Dan locuiește cu chirie. Cât plătește lunar: „O cameră și două dormitoare la mansardă”

rezultate exit poll primaria capitalei 2024 reactie nicusor dan castigat primaria bucuresti 6 Imagini din casa în care Nicușor Dan locuiește cu chirie. Cât plătește lunar: „O cameră și două dormitoare la mansardă”

rezultate exit poll primaria capitalei 2024 reactie nicusor dan castigat primaria bucuresti 12 Imagini din casa în care Nicușor Dan locuiește cu chirie. Cât plătește lunar: „O cameră și două dormitoare la mansardă”

rezultate exit poll primaria capitalei nicusor dan Imagini din casa în care Nicușor Dan locuiește cu chirie. Cât plătește lunar: „O cameră și două dormitoare la mansardă”
Foto: Dumitru Angelescu / Libertatea

instantnicusordan102inquamoctavganea Imagini din casa în care Nicușor Dan locuiește cu chirie. Cât plătește lunar: „O cameră și două dormitoare la mansardă”

instantnicusordan100inquamoctavganea Imagini din casa în care Nicușor Dan locuiește cu chirie. Cât plătește lunar: „O cameră și două dormitoare la mansardă”

hepta7785167 1 Imagini din casa în care Nicușor Dan locuiește cu chirie. Cât plătește lunar: „O cameră și două dormitoare la mansardă”
BUCURESTI – PARCUL CISMIGIU – NICUSOR DAN – CONFERINTA DE PRESA

hepta6900927 Imagini din casa în care Nicușor Dan locuiește cu chirie. Cât plătește lunar: „O cameră și două dormitoare la mansardă”
Primarul Capitalei, Nicusor Dan, sustine o conferinta de presa pe tema cainilor fara stapan din Bucuresti, la sediul PMB, luni, 30 ianuarie 2023. O femeie de 43 de ani a murit sambata, 21 ianuarie, dupa ce a fost muscata de mai multi caini in timp ce alerga in zona Lacului Morii, din sectorul 6 al Capitalei. ALEXANDRU DOBRE/ MEDIAFAX FOTO.
Hepta.ro

rezultate exit poll primaria capitalei 2024 reactie nicusor dan castigat primaria bucuresti 0 Imagini din casa în care Nicușor Dan locuiește cu chirie. Cât plătește lunar: „O cameră și două dormitoare la mansardă”

rezultate exit poll primaria capitalei 2024 reactie nicusor dan castigat primaria bucuresti 5 Imagini din casa în care Nicușor Dan locuiește cu chirie. Cât plătește lunar: „O cameră și două dormitoare la mansardă”

rezultate exit poll primaria capitalei 2024 reactie nicusor dan castigat primaria bucuresti 1 Imagini din casa în care Nicușor Dan locuiește cu chirie. Cât plătește lunar: „O cameră și două dormitoare la mansardă”


În urmă cu câteva luni, în emisiunea lui Denise Rifai, Nicușor Dan a explicat de ce nu și-a cumpărat până acum apartament în București și preferă să stea cu chirie.


„Acum, faptul că în apartamentul acesta au crescut copiii, s-a născut băiețelul, că locuim într-un cartier unde nu prea circulă mașini, îmi place foarte mult. Nu sunt deloc stresat din punct de vedere material, am un back-up, pot să merg oricând să predau.


Mirabela ar vrea să avem casa noastră, să așeze ea lucrurile, să fie casa ei, dar poate va fi, la un moment dat. Plătim 550 de euro pe lună, o cameră și două dormitoare la mansardă, iar proprietarul plătește taxele. Cam atât”, a spus Nicușor Dan în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.


Într-un interviu din aprilie, edilul a declarat la Digi24 că se gândește să facă un credit pentru a-și achiziționa propria locuință. „Nu am avut niciodată banii și timpul ca să cumpărăm. Acum, probabil că, cu un credit potrivit, am putea să o facem, dar pentru asta trebuie să căutăm, să ne placă zona și nu am avut niciodată timp.”


„Ne-am cunoscut în anul 2005, pe vremea când eu eram studentă în București”


Povestea de dragoste dintre Nicușor Dan și Mirabela a început în urmă cu 19 ani, mai exact în anul 2005. Partenera de viață a edilului a povestit cum l-a întâlnit pe Nicușor Dan.


„Ne-am cunoscut în anul 2005, pe vremea când eu eram studentă în București, la Geografie. Îmi aduc aminte că se terminase sesiunea de examene, aveam bilet să mă întorc acasă, dar chiar în ziua aceea s-a întors o prietenă ce fusese plecată cu bursă Erasmus în Franța.


Am renunțat să mă mai întorc acasă și am ieșit cu mai multi prieteni. Am zis să mergem seara în Club A, clubul pe care noi îl frecventam în serile de după sesiune sau de după zilele în care aveam proiecte, iar atunci l-am întâlnit pe Nicușor. Sau el m-a întâlnit pe mine. Nu știu dacă a fost dragoste la prima vedere, dar a fost chimie, atracție, asta a fost sigur. Apoi, lucrurile au venit de la sine”, declara, acum câțiva ani, Mirabela Grădinaru.


Cei doi s-au căsătorit în 2016, după alegerile parlamentare. „Am ales să facem nunta după alegeri (este vorba despre alegerile locale din 2016) și nu înainte de campanie, pentru că nu vrem să transformăm acest eveniment într-un circ. Nu-mi plac lucrurile pompoase, de aceea va fi o nuntă simplă, discretă, în stilul nostru”, explica Nicușor Dan în acea perioadă.


FOTO: captură video PRO TV, Dumitru Angelescu


RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General