Friday, February 23, 2024
Google search engine
HomeLifestyleIKEA recheamă un încărcător USB din motive de siguranță

IKEA recheamă un încărcător USB din motive de siguranță

IKEA recheamă un încărcător USB din motive de siguranță

  • IKEA îndeamnă clienții să-și verifice încărcătorul USB ÅSKSTORM 40W
  • Clienții sunt sfătuiți să nu mai utilizeze produsul și să-l returneze la IKEA pentru rambursare

IKEA, unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă din lume, a emis o alertă privind un încărcător USB pe care îl comercializează. Potrivit companiei, încărcătorul USB ÅSKSTORM 40W gri închis, cu numărul de articol 50461193, prezintă un risc potențial pentru utilizatori și trebuie rechemat.

Astfel, IKEA îndeamnă toți clienții care dețin acest încărcător să înceteze imediat utilizarea acestuia și să-l returneze în cel mai apropiat magazin IKEA pentru rambursarea integrală a sumei plătite. Siguranța clienților este prioritatea principală la IKEA, iar rechemarea acestui produs este o măsură preventivă menită să reducă riscul de arsuri termice și electrocutare.

Compania a descoperit că cablul de alimentare al încărcătorului se poate deteriora după o perioadă mai lungă de utilizare în care a fost înfășurat în jurul încărcătorului sau îndoit în mod repetat. Aceasta poate duce la apariția unor scurtcircuite și, implicit, la riscul de arsuri termice și electrocutare. Prin urmare, IKEA consideră că este necesar să recheme toate aceste încărcătoare potențial periculoase pentru a evita incidente neplăcute și posibile accidente casnice grave.

Încărcătorul USB ÅSKSTORM 40W gri închis poate fi identificat prin numărul de model ICPSW5-40-1, care poate fi găsit pe eticheta de pe partea din spate a încărcătorului. Este important ca toți clienții care dețin un astfel de încărcător să verifice numărul de model și să-l compare cu numărul menționat de IKEA pentru a confirma dacă aceștia sunt afectați sau nu de această rechemare.

În cazul în care aveți un încărcător USB ÅSKSTORM 40W gri închis, compania vă recomandă să-l returnați în cel mai apropiat magazin IKEA, indiferent de locul și data achiziției acestuia. Rambursarea integrală a sumei plătite se va face fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal. Este important ca fiecare client să răspundă la această rechemare și să nu ignore riscurile pe care le poate prezenta utilizarea acestui produs deficitar.

Dacă aveți nelămuriri sau aveți nevoie de informații suplimentare, puteți accesa site-ul oficial al companiei, www.IKEA.ro sau puteți contacta departamentul de relații cu clienții la numărul de telefon 021-407.45.32. În plus, IKEA își cere scuze față de clienți pentru eventualele neplăceri cauzate de această rechemare și își asumă responsabilitatea pentru siguranța și satisfacția acestora.

TAGS:

IKEA siguranță informații rechemare
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments