Tuesday, February 27, 2024
Google search engine
HomeSportIanis Stoica semnează cu Hermannstadt! Toate detaliile transferului

Ianis Stoica semnează cu Hermannstadt! Toate detaliile transferului

Ianis Stoica semnează cu Hermannstadt! Toate detaliile transferului

Atacantul în vârstă de 21 de ani, Ianis Stoica, și-a găsit echipa în SuperLiga. Informația a fost dezvăluită în exclusivitate de FANATIK, iar acesta va rămâne în continuare în campionatul României, după ce a fost dorit în Israel.

Potrivit surselor noastre, Ianis Stoica va semna cu Hermannstadt, echipa la care va juca în postura de jucător liber de contract. FCSB l-a lăsat să plece gratis, deși mai avea un contract valabil până în vara lui 2028.

Detaliile transferului au fost dezvăluite în exclusivitate de FANATIK. Antrenorul Marius Măldărășanu este cel care l-a dorit în mod expres pe Stoica în echipa sa. Transferul urmează să se perfecteze în zilele următoare, iar Stoica va semna cu Hermannstadt până în vara lui 2026. El va încasa lunar un salariu de aproximativ 10.000 de euro.

Ianis Stoica a fost crescut de Academia FCSB-ului și în ultimele două sezoane a jucat sub formă de împrumut la Universitatea Cluj. În acest sezon, el este cel mai bun marcator dintre fotbaliștii eligibili pentru regula U21, cu 5 goluri marcate în campionat și 4 în Cupa României.

Despărțirea dintre Ianis Stoica și Universitatea Cluj nu a fost una pașnică. Deși a dat un randament excelent în tricoul „șepcilor roșii”, Stoica nu s-a mai prezentat la ședințele de pregătire, spre nemulțumirea lui Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul echipei. Potrivit informațiilor obținute de FANATIK, până la rezolvarea transferului la Hermannstadt, Stoica se antrenează cu FCSB.

Ofertă din Israel și semnarea cu Hermannstadt

Ianis Stoica a avut o ofertă de transfer la echipa Beer Sheva din Israel. Cu toate acestea, cei de la Universitatea Cluj nu l-au lăsat să meargă în străinătate, ceea ce l-a supărat pe tânărul fotbalist. Dorința sa de a pleca a devenit evidentă și prin absențele repetitive de la antrenamente.

În cele din urmă, Stoica este aproape să semneze un contract pe 2 ani și jumătate cu Hermannstadt, într-o mutare definitivă. Chiar dacă oferta din Israel părea tentantă, Stoica se va bucura de oportunitatea de a evolua în cadrul campionatului românesc alături de noua sa echipă.

Transferul lui Stoica la Hermannstadt a fost confirmat în exclusivitate de FANATIK, iar informațiile detaliate pot fi găsite pe site-ul nostru.

Stoica și-a găsit o echipă stabilă în SuperLiga

În sfârșit, Ianis Stoica și-a găsit echipa în SuperLiga. După negocieri și discuții, atacantul de 21 de ani va semna cu Hermannstadt, conform surselor citate de FANATIK.

Acest transfer este un pas important în cariera lui Stoica, care va avea oportunitatea să joace pentru o echipă stabilă în campionatul României. Hermannstadt se bucură de un antrenor de încredere în persoana lui Marius Măldărășanu, care a demonstrat deja interesul să-l aibă pe Stoica în lotul său.

Cu toate acestea, transferul lui Stoica nu a fost fără provocări. După ce a primit o ofertă din Israel, Stoica s-a simțit dezamăgit că nu a fost lăsat să meargă în străinătate. Cu toate acestea, el a acceptat oferta de la Hermannstadt și așteaptă cu nerăbdare să-și înceapă noua aventură în fotbalul românesc.

Reacția lui Sabău și sfârșitul colaborării cu Universitatea Cluj

Absențele lui Stoica de la antrenamentele Universității Cluj au creat tensionări între jucător și antrenor. Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul echipei, a declarat că este nemulțumit de comportamentul lui Stoica și că acesta nu mai face parte din lotul echipei. Potrivit lui Sabău, Stoica nu a dorit să mai continue la Universitatea Cluj și a manifestat dorința de a pleca.

Această situație a fost înțelegibilă în momentul în care a devenit evident interesul lui Stoica de a semna cu Hermannstadt. Deși nu s-a simțit apreciat și lăsat să plece în Israel, Stoica a găsit oportunitatea de a continua să evolueze în România.

Stoica va semna un contract pe 2 ani și jumătate cu Hermannstadt

Transferul lui Stoica la Hermannstadt este privit ca o mișcare importantă în cariera tânărului fotbalist. El va semna un contract pe o durată de 2 ani și jumătate, potrivit surselor apropiate negocierii citate de FANATIK.

Potrivit informațiilor disponibile, Hermannstadt a făcut o ofertă financiară atractivă pentru Stoica, care va avea un salariu lunar de aproximativ 10.000 de euro. Acest lucru îi va oferi o stabilitate financiară și oportunitatea de a se dezvolta ca jucător într-un club solid.

Despărțire tristă de Universitatea Cluj

Despărțirea dintre Stoica și Universitatea Cluj nu a fost una pașnică. După o colaborare de succes și prezențe constante în primul unsprezece, tânărul atacant a decis că este timpul să plece.

Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul echipei, a fost dezamăgit de absențele lui Stoica de la antrenamente și de dorința sa de a părăsi echipa. Cu toate acestea, Stoica a găsit oportunitatea de a continua să joace fotbal în România și de a evolua la Hermannstadt.

Oferta din Israel și refuzul Universității Cluj

Stoica a primit o ofertă tentantă să se transfere la echipa din Israel, Beer Sheva. Cu toate acestea, Universitatea Cluj nu l-a lăsat să plece, motiv pentru care

Previous article
Next article
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments