Saturday, July 20, 2024
HomeActualitateHotel de Lux în Zona Bran - O Bijuterie Internațională

Hotel de Lux în Zona Bran – O Bijuterie Internațională

Hotel de Lux în Zona Bran – O Bijuterie Internațională

Matca Transylvanian Sanctuary, un hotel de tip boutique amplasat în pitorescul Şimon din județul Brașov, se alătură rețelei de prestigiu Relais & Châteaux, renumită pentru cele peste 580 de hoteluri și restaurante gestionate de antreprenori independenți, adesea din cadrul familiilor lor, conform informațiilor prezentate pe platforma rnd.ro.

Apreciat ca o adevărată oază de relaxare și rafinament, Hotelul Matca a fost inaugurat la începutul acestui an, reprezentând o investiție semnificativă a familiei Căluianu, active în diverse sectoare economice, printre care instalațiile și apicultura. Valoarea totală a acestui proiect de prestigiu se ridică la impresionanta sumă de 7,4 milioane de euro, oferind panorame senzationale spre Munții Piatra Craiului și Munții Bucegi.

Cu doar un alt hotel din România inclus în această selectă rețea internațională, și anume Hotelul Epoque din București, Matca Transylvanian Sanctuary devine o destinație rentabilă și sofisticată pentru turiștii dornici de experiențe unice și servicii de excepție.

Investiții și Extinderi: Un Viitor Luminos Pentru Hotelul Matca

Planuri ambițioase sunt conturate pentru acest an de către echipa Hotelului Matca, care vizează extinderea capacității de cazare prin construirea a nu mai puțin de cinci vile private în zonă. Complexul Matca Transylvania Sanctuary se compune din două clădiri principale, fiecare având opt camere de o eleganță rafinată, alături de două vile private ce definesc perfecțiunea și eleganța.

Facilitățile de lux ale hotelului includ un centru de evenimente cu o suprafață de aproximativ 140 de metri pătrați, un restaurant sofisticat cu o capacitate de 90 de locuri, un bar cochet, o terasă panoramică și un centru spa complet echipat, menit să ofere o experiență completă de relaxare și îngrijire personală pentru oaspeți.

Astfel, Hotelul Matca devine un pilon al ospitalității și luxului, oferind turiștilor ocazia de a se bucura de servicii de calitate superioară și de experiențe de neuitat în inima naturii, la poalele Muntelui Bucegi și Piatra Craiului.

Articolul Hotel din zona Bran – sub un brand internațional apare prima dată în MyTex.ro.

TAGS: Hotel de Lux, Zona Bran, Hotel Matca, Relais & Châteaux
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General