Tuesday, April 16, 2024
HomeHoroscopHoroscopul weekendului 19-20 februarie 2024: Previziuni pentru fiecare zodie

Horoscopul weekendului 19-20 februarie 2024: Previziuni pentru fiecare zodie

Horoscopul weekendului 19-20 februarie 2024: Previziuni pentru fiecare zodie

 • Berbec

  Weekendul acesta se anunță a fi extrem de liniștit pentru tine, mai ales dacă nu ai lăsat treburi nerezolvate la locul de muncă. Cel mai probabil vei petrece aceste două zile înconjurat/ă de prieteni și/sau rude și te vei simți excelent!

 • Taur

  Nu e exclus ca o problemă medicală mai veche să reapară la sfârșitul acestei săptămâni. De aceea, e posibil să anulezi anumite planuri și să fii nevoit/ă să improvizezi. Din fericire, te descurci foarte bine și în fața situațiilor neprevăzute așa că nu vor exista mari dificultăți pentru tine!

 • Gemeni

  Trebuie să profiți de timpul liber pe care îl ai ca să te odihnești și să te relaxezi! Altfel spus, lasă grijile deoparte și fă doar ceea ce îți produce cu adevărat plăcere: să faci cumpărături, să alergi, să ieși în oraș etc. Nu te gândi la bani, din fericire situația ta financiară s-a îmbunătățit considerabil!

 • Rac

  Trebuie să porți o discuție sinceră cu partenerul tău de viață pentru că în ultimul timp relația dintre voi s-a deteriorat considerabil! Nu permite răcelii și indiferenței să se instaleze pentru că îți va fi mult mai greu să repari lucrurile apoi!

 • Leu

  Traversezi o perioadă foarte bună și liniștită din toate punctele de vedere. Totuși, nu același lucru se poate spune și despre colegii tăi! Dacă ai posibilitatea, fă ceva ca să îi ajuți fără să aștepți ceva la schimb!

 • Fecioară

  Prima zi a sfârșitului de săptămână va fi extrem de relaxantă pentru tine. Totuși, nu te culca pe o ureche pentru că situația este într-o continuă dinamică și se poate schimba oricând! Trebuie să rămâi concentrat/ă mai ales pe seară!

 • Balanță

  Vei avea multe cheltuieli în aceste două zile și, din această cauză, vei fi mai stresat/ă decât de obicei, scrie eva.ro. Totuși, nu ar trebui să te îngrijorezi peste măsură deoarece ai alături anumite persoane care te pot împrumuta oricând!

 • Scorpion

  Nu aștepta să se întâmple o minune pentru tine! Trebuie să te lupți pentru dreptul tău chiar dacă te confrunți cu tot felul de dificultăți! Atunci când vei simți că te pierzi în hățișuri legislative, apelează cu încredere la serviciile unui avocat specializat, va reuși să te lumineze instantaneu!

 • Săgetător

  Dacă ești părinte, s-ar putea să te confrunți cu un carusel de emoții în acest weekend, cauzate în principal de starea de sănătate a copilului. Pe cât posibil, păstrează-ți calmul și luciditatea pentru că astfel de calități sunt esențiale în asemenea momente!

 • Capricorn

  Ești implicat/ă în foarte multe activități și tinzi să uiți obiectivele principale pe care le urmărești. Trebuie să faci anumite compromisuri și selecții pentru că, altfel, o să dezamăgești anumite persoane!

 • Vărsător

  Trebuie să ai mai multă grijă mai ales atunci când îți pui semnătură pe documente importante! Altfel, cel mai probabil vei fi prima persoană trasă la răspundere atunci când lucrurile nu vor funcționa așa cum ar trebui! Învață să anticipezi și să te protejezi!

 • Pești

  Dacă sâmbătă o să faci multe lucruri pentru rudele ori prietenii tăi, vei avea parte de o duminică doar pentru tine. Practic, nimeni nu te va mai deranja și vei reuși să te răsfeți așa cum îți doreai de foarte mult timp! Poate fi vorba de vizionarea  serialului favorit sau de ce nu, de citirea unui roman pasional!

TAGS: Horoscop, Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn,

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments