Thursday, February 29, 2024
Google search engine
HomeActualitateHoroscopul săptămânii 5 - 11 februarie: Schimbări benefice și noi planuri de...

Horoscopul săptămânii 5 – 11 februarie: Schimbări benefice și noi planuri de viitor

Horoscopul săptămânii 5 – 11 februarie: Schimbări benefice și noi planuri de viitor

Chiar dacă există șanse mari ca această perioadă să se termine cu bine, vor apărea și momente mai grele, din cauza energiilor care se nasc în plan astral.

Intervalul 5 – 11 februarie începe cu intrarea lui Mercur în Vărsător, care va aduce idei inovatoare și perspective complet diferite. Toate semnele zodiacale vor dori să vadă schimbări în viețile lor, ceea ce înseamnă că pot face și anumite greșeli. Când situațiile nu sunt analizate cu atenție, apar problemele cauzate de alegerile pripite.

În aceeași zi, Mercur în Vărsător formează o conjuncție cu Pluto în Vărsător, moment în care concentrarea devine intensă și intuiția este ascultată cu sfințenie.

Nativii din zodiac vor deveni ceva mai optimiști pe 6 februarie, când Luna în Capricorn formează un trigon cu Jupiter în Taur. Atenția se mută asupra obiectivelor importante, așa că este imposibil să nu fie atins măcar unul dintre ele.

Cercurile sociale ale semnelor zodiacale se extind pe 7 februarie, când Marte în Capricorn formează un sextil cu Neptun în Pești. În această zi, ideile creative se înmulțesc și contribuie la obținerea unor reușite semnificative.

Apoi, pe 8 februarie, pătratul creat între Soarele în Vărsător și Uranus în Taur va aduce mici probleme tuturor. Din păcate, acesta este momentul în care alegerile făcute din impuls vor atrage regrete.

Horoscopul lunii februarie 2024

Luna Nouă în Vărsător de pe 9 februarie aduce schimbări benefice și noi planuri de viitor. Săptămâna se încheie cu un echilibru cum rar au mai trăit zodiile până acum, fiindcă își dau seama, în sfârșit, cum să dea dovadă de putere în fața obstacolelor.

Berbec

Nu este exclus să primești o ofertă de nerefuzat în această săptămână. Totuși, trebuie să te gândești bine și la responsabilitățile pe care le vei avea dacă o accepți. O decizie luată sub imperiul emoțiilor de moment ar putea să îți strice planurile de viitor.

Taur

În aceste zile analizezi cu atenție situația financiară pe care o ai și proiectele rămase neterminate la serviciu. Motivația îți va crește dacă vei descoperi că ai nevoie de mai mulți bani pentru a-ți îndeplini dorințele. Asta înseamnă că există șanse să termini mai repede sarcinile primite de la superiori.

Gemeni

Îți dai seama că te poți adapta la orice situație, oricât de neagră ți s-ar părea la început. Nu te mai sperie nimic, fiindcă ai trecut deja prin cele mai mari provocări ale vieții tale. Această săptămână este ca o gură de apă într-un deșert infinit.

Care este SUPER-PUTEREA ta, în funcție de zodie

Rac

În această săptămână, vezi viitorul pe termen lung și privești totul în ansamblu. Fiecare hotărâre pe care o iei îți va influența parcursul, așa că trebuie să f

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments