Tuesday, February 27, 2024
Google search engine
HomeActualitateHoroscop săptămânal Vărsător: 20 - 26 ianuarie 2024

Horoscop săptămânal Vărsător: 20 – 26 ianuarie 2024

Horoscop săptămânal Vărsător: 20 – 26 ianuarie 2024

În săptămâna 20 – 26 ianuarie 2024, Urania prezintă horoscopul săptămânal pentru nativii din zodia Vărsător. Află cum se vor desfășura evenimentele pentru această perioadă și care sunt previziunile astrale pentru tine.

20 ianuarie este o zi marcată de teme de familie pentru Vărsători. Acestea vor fi derulate într-un mod deja cunoscut, devenit tipar existențial în viața ta. Totuși, trebuie să fii atent deoarece ziua de 26 ianuarie ar putea aduce confruntări verbale sau inițiative respinse de către părți implicate.

Între 20 ianuarie după ora 15:58 și sfârșitul zilei de 22 ianuarie, nativii Vărsător vor simți nevoia de destindere și relaxare. Ei vor căuta activități care să-i scoată din rutină și să le pună în valoare calitățile personale în fața prietenilor sau publicului. Spectacolele și concursurile pot fi o opțiune bună în acest sens.

Cu intrarea Soarelui în zodia Vărsătorului în ziua de 20 ianuarie, începe o perioadă benefică pentru nativii acestei zodii. Până pe 19 februarie, Soarele va tranzita casa personalității lor, oferindu-le o șansă de revigorare atât trupească, cât și sufletească. Pe 21 ianuarie, Pluton intră și el în zodia Vărsătorului pentru o perioadă extinsă până pe 2 septembrie. Această tranzitare reprezintă oportunitatea de a rezolva chestiuni legate de identitatea lor, anticipate deja în martie 2023.

Perioada următoare va fi una marcată de transformări importante pentru Vărsători. Vor fi confruntate cu crize de identitate și vor resimți nevoia de reformă existențială, care poate fi dificil de ținut sub control. Între 22 ianuarie, după ora 23:51 și dimineața zilei de 25 ianuarie, sănătatea lor va fi marcată de mici indispoziții ale sistemului osos. Pe plan psihic, Vărsătorii vor deveni mult mai responsabili față de propria lor ființă.

Pe data de 23 ianuarie, planeta Venus începe să tranziteze zodia Capricornului. Această tranzitare va aduce o influență discretă, dar eficientă, asupra Vărsătorilor. Venus va ajuta la repararea structurii interioare a ființei lor, afectată de încercările recente. Între 25 și 26 ianuarie, relațiile parteneriale pot evolua imprevizibil, sub influența exercitată de Luna Plină în Leu din 25 ianuarie.

Urmărește horoscopul săptămânal pentru celelalte zodii și află previziunile astrale pentru această perioadă.

TAGS:

horoscop săptămână Vărsător previziuni Urania
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments