Sunday, February 25, 2024
Google search engine
HomeActualitateHoroscop săptămânal Pești: Previziuni pentru perioada 20 - 26 ianuarie 2024

Horoscop săptămânal Pești: Previziuni pentru perioada 20 – 26 ianuarie 2024

Horoscop săptămânal Pești: Previziuni pentru perioada 20 – 26 ianuarie 2024

Au fost realizate previziuni pentru nativii din zodia Pești în săptămâna 20 – 26 ianuarie 2024, de către faimoasa Urania, în exclusivitate pentru Libertatea. Aceste previziuni sunt menite să ofere informații despre influențele astrale sub care se află Peștii și pot fi urmărite și în format video pe Uranissima.

Prima parte a săptămânii – preocupări legate de bunuri imobiliare și financiare

Săptămâna începe cu o perioadă de efort de lămurire și informare pentru nativii din zodia Pești. Aceștia vor fi dedicați activităților de documentare, consultare și studiu individual în prima parte a zilei de 20 ianuarie. Ulterior, între 20 ianuarie, după ora 15:58, și sfârșitul zilei de 22 ianuarie, Peștii vor avea preocupări practice legate de regimul unor bunuri imobiliare sau financiare ori al unui patrimoniu personal.

Este important de menționat că, în cazul în care aceste bunuri se află în regim de coproprietate, nativii din zodia Pești nu vor reuși să își atingă scopurile. Cei implicați în discuții și negocieri se vor eschiva strategic de la a formula un refuz fățiș, făcând ca intențiile și demersurile Peștilor să fie blocante și fără rezultate pozitive.

Schimbări majore în viața Peștilor

În ziua de 20 ianuarie, Soarele pătrunde în zodia Vărsătorului și rămâne acolo până pe 19 februarie. Această tranzitare a Soarelui prin casa a XII-a a Peștilor va aduce o serie de schimbări necesare în viața acestora. Chiar dacă aceste schimbări se petrec în umbră, ele sunt fundamentale pentru evoluția și dezvoltarea personală a nativilor.

Pe 21 ianuarie, Pluton va intra în zodia Vărsătorului și va rămâne acolo până pe 2 septembrie. Această tranzitare reprezintă o continuare a unor chestiuni aduse în prim plan în martie 2023, când Pluton a intrat pentru prima dată în Vărsător. De data aceasta, aceste aspecte vor fi mai dificile și deranjante, scoțând la suprafață aspecte din trecut care grevează amintirile și condiționează viața nativilor din zodia Pești.

Momente plăcute cu cei dragi

Între 22 ianuarie, după ora 23:51, și dimineața zilei de 25 ianuarie, nativii din zodia Pești vor experimenta momente plăcute și blânde alături de cei apropiați, în special copiii. Totuși, aceste momente nu vor implica o intensitate emoțională specială.

Onestitate și corectitudine în relațiile cu prietenii

Pe 23 ianuarie, planeta Venus va intra în zodia Capricornului și va rămâne acolo până pe 16 februarie. Aceasta va introduce o notă de onestitate, corectitudine și principialitate în relațiile nativilor din zodia Pești cu prietenii lor. Această influență astrală va aduce stabilitate și sinceritate în relațiile sociale și va favoriza legăturile autentice.

Atenție sporită asupra sănătății

Între 25 ianuarie, după ora 09:37, și 26 ianuarie, axa celor două case ale sănătății a Peștilor va fi sub influența puternică a Lunii Pline în Leu. Această influență va pune accentul pe registrul cardio-vascular și va atrage atenția asupra sănătății în mod general. Este important ca nativii din zodia Pești să acorde o atenție sporită stării lor de sănătate și să adopte un stil de viață sănătos pentru a evita eventualele probleme.

Pentru a afla previziunile astrale pentru celelalte zodii, puteți citi și horoscopul Urania săptămânal.

TAGS: Horoscop săptămânal Pești


Urania

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments