Sunday, July 14, 2024
HomeActualitateHoroscop săptămânal Pești - 6 - 12 iulie 2024: Analiza previziunilor astrale...

Horoscop săptămânal Pești – 6 – 12 iulie 2024: Analiza previziunilor astrale pentru nativii din zodia Pești

Horoscop săptămânal Pești – 6 – 12 iulie 2024: Analiza previziunilor astrale pentru nativii din zodia Pești

Începând cu 6 și 7 iulie dimineața, se conturează un univers afectiv intens pentru Pești, ce depinde de vârsta și experiența fiecăruia, exprimându-se în diverse intensități. Activitățile artistice, de creație sau interpretare, vor cunoaște un context favorabil, încurajând forța de exprimare artistică a emoțiilor și trăirilor superioare.

La finalul acestei perioade analizate, se prefigurează o dorință de a scăpa de trăirile complicate și de a compensa sentimentele negative cu bucurii speciale și constructive. Echilibrul interior va fi căutat cu ardoare, mai ales că influența fazei Lunii Noi în Rac, din 6 iulie, a amplificat intensitatea acestor emoții.

Între 7 iulie (după ora 06:56) și 9 iulie (după-amiaza), se anticipează o discretă implicare a sistemului cardiovascular. Planeta Venus își va începe tranzitul în casa sănătății de zi cu zi pe 11 iulie, aducând un efect benefic de temperare a exceselor organice. Cu toate acestea, până la 5 august, unele afecțiuni cardiovasculare sau nervoase ar putea fi reactivare. De asemenea, nativii ar putea experimenta primele semne în acest sens între 11 și 12 iulie.

Pe plan profesional, perioada promite succes, progres și oportunități de afirmare sau soluționare a problemelor legate de imagine, autoritate sau poziționare salarială.

Între 9 iulie (după ora 16:48) și 12 iulie (dimineața devreme), șansele de a rezolva problemele de cuplu printr-un dialog simplu sunt minime. Peștii se vor arăta reticenți în a oferi un răspuns clar, doar în prezența unor argumente solide. Începând cu 12 iulie (după ora 05:07), se preconizează frustrări legate de aspecte patrimoniale și posibile complicații administrative.

Află previziunile astrale pentru celelalte zodii și vezi cum te influențează contextul astral al săptămânii viitoare!

TAGS: horoscop, previziuni, Pești, Urania

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General