Friday, February 23, 2024
Google search engine
HomeActualitateHoroscop săptămânal Leu: Previziuni pentru perioada 20 - 26 ianuarie 2024

Horoscop săptămânal Leu: Previziuni pentru perioada 20 – 26 ianuarie 2024

Horoscop săptămânal Leu: Previziuni pentru perioada 20 – 26 ianuarie 2024

A venit momentul să descoperi ce îți rezervă astrele în această săptămână, dragă nativ al zodiei Leu! Cu ajutorul nelipsitului Urania, ai posibilitatea de a afla cele mai recente previziuni astrale exclusiv pentru tine. E timpul să urmărești video Uranissima și să te pregătești pentru zile pline de transformări și ocazii speciale. Vezi ce te așteaptă în dragoste, carieră, sănătate și multe altele.

Înfruntând premisele socioprofesionale

În prima parte a zilei de 20 ianuarie, vei fi pus în fața unor importante și dificile premise socioprofesionale. Va trebui să depui eforturi pentru a menține situația sub control. Lucrurile se vor schimba într-un mod pozitiv între 20 ianuarie, după ora 15:58, și sfârșitul zilei de 22 ianuarie. Veți avea o comunicare bună cu prietenii și apropiații, care vă vor oferi sprijinul necesar în această perioadă.

A luna și să relațiile parteneriale

Pe 20 ianuarie, Soarele va intra în zodia Vărsătorului și va tranzita casa a VII-a a relațiilor parteneriale până pe 19 februarie. Aceasta va aduce surprize și va da o notă specială relațiilor tale. De asemenea, pe 21 ianuarie, Pluton va intra în zodia Vărsătorului și va reveni în Capricorn până pe 2 septembrie. Acest tranzit va scoate în prim-plan chestiuni legate de evoluția relațiilor tale parteneriale și va aduce unele vulnerabilități în acest domeniu.

Axa sănătății și stările de spirit

Între 22 ianuarie, după ora 23:51, și dimineața zilei de 25 ianuarie, axa celor două case ale sănătății va aduce stări de spirit morocănoase. Acestea vor fi determinate de oboseală, pierdere de vitalitate sau dificultăți în desfășurarea activităților fizice obișnuite. În această perioadă, este recomandat să amâni treburile casnice și profesionale până când te vei simți mai energic. De asemenea, e posibil să fii mai sensibil la fenomene meteorologice speciale.

Promovarea sănătății și ajutorul Venus

Pe 23 ianuarie, planeta Venus va începe să tranziteze zodia Capricornului și va patrona sectorul sănătății curente până pe 16 februarie. Acest tranzit va favoriza procesele de vindecare, aducând rezistență la durere și o înțelegere mai bună a situației. Vei avea abilitatea de a te vindeca mai rapid și de a face față bolilor de scurtă durată.

Evolutie personala și influența Lunii Pline în Leu

Între 25 ianuarie, după ora 9:37, și 26 ianuarie, vei experimenta o evoluție esențială în plan personal. Această evoluție va fi marcată de schimbări și semnificații speciale aduse de Luna Plină în Leu, care va avea loc pe 25 ianuarie. Acest eveniment poate influența și sectorul muncii curente.

Descoperă și previziunile astrale pentru celelalte zodii

Pe lângă horoscopul săptămânal Leu, nu uita să consulți și previziunile astrale pentru celelalte zodii. Sunt disponibile la un click distanță și te vor ajuta să te informezi în detaliu despre influențele astrale din perioada următoare. Cele mai bune decizii se iau în urma unei analize aprofundate, așa că fii la curent cu ce îți rezervă astrele pentru tine și cei dragi ție.

TAGS:

Horoscop Leu

Previziuni astrologice

Urania

Libertatea

Uranissima

Zodiac Leu

Stări de spirit

Relații parteneriale

Sănătate

Venus

Luna Plină

Muncă

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments