Sunday, February 25, 2024
Google search engine
HomeActualitateHoroscop săptămânal Capricorn - 20 - 26 ianuarie 2024: Previziuni pentru nativii...

Horoscop săptămânal Capricorn – 20 – 26 ianuarie 2024: Previziuni pentru nativii zodiei Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn – 20 – 26 ianuarie 2024: Previziuni pentru nativii zodiei Capricorn

Horoscopul săptămânal pentru nativii zodiei Capricorn în perioada 20 – 26 ianuarie 2024 dezvăluie previziunile astrologice realizate exclusiv de Urania pentru Libertatea. Află cum se prezintă evenimentele în viața ta și urmărește video Uranissima pentru a beneficia de informații suplimentare.


Ecouri ale evenimentelor trecute în primele zile ale săptămânii

În prima parte a zilei de 20 ianuarie, se resimt ecouri ale evenimentelor care s-au derulat în ultima vreme între părinți și copii. Aceste experiențe trecute pot avea un impact asupra relațiilor familiale actuale și pot aduce la suprafață anumite tensiuni.


Influențe astrale favorabile în muncă și venituri

Din 20 ianuarie, odată cu intrarea Soarelui în zodia Vărsătorului, și până pe 19 februarie, nativii Capricorn vor beneficia de o perioadă favorabilă în ceea ce privește munca și veniturile. Salariul și recompensele financiare vor fi protejate, iar unii nativi ar putea primi sume de bani ca formă de compensare. Cei care lucrează ca liber-profesioniști ar putea primi propuneri neobișnuite, însă vor avea nevoie de timp pentru a decide dacă să le accepte sau nu.


Revenirea lui Pluton în zodia Vărsătorului

Pe 21 ianuarie, Pluton va intra din nou în zodia Vărsătorului, iar această influență astrală va dura până pe 2 septembrie. Nativii Capricorn vor fi readuși în prim planul atenției cu privire la chestiuni legate de contractele de muncă și diversele tipuri de venituri obținute ca rezultat al muncii lor. Este momentul să rezolvi problemele rămase nerezolvate și să faci ordine în sfera financiară.


Tensiuni în relațiile parteneriale

Între 22 ianuarie și dimineața zilei de 25 ianuarie, relațiile cu partenerul de viață sau cu ceilalți colaboratori vor evolua într-un mod precar. Tensiunile și discuțiile aprinse vor fi evitate, iar multe teme conflictuale vor fi amânate pentru moment. Pe 23 ianuarie, planeta Venus va intra în zodia Capricornului, oferind o protecție specială nativilor acestei zodii și dându-le impulsuri clare pentru rezolvarea problemelor în relațiile cu ceilalți.


Confruntări și rezolvarea unor conflicte financiare

Între 25 ianuarie după ora 09:37 și 26 ianuarie, cele două case ale banilor, bunurilor și ale litigiilor pe teme patrimoniale vor fi influențate de Luna Pline în Leu. Această influență astrală va crea un context propice pentru confruntări și rezolvarea unor conflicte mai vechi legate de copii și de aspectele legate de patrimoniu. Este important să fii pregătit pentru a face față acestor situații și să găsești soluții potrivite.


Pentru a afla horoscopul săptămânal pentru celelalte zodii, citește și horoscopul Urania disponibil pe ezs.ro.


TAGS: horoscop săptămânal, Capricorn, previziuni astrologice, Urania, Libertatea, Uranissima, horoscop Urania, zodii

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments