Friday, June 21, 2024
HomeSportHoroscop karmic pentru luna iulie 2024. Lună de foc pentru zodiile de...

Horoscop karmic pentru luna iulie 2024. Lună de foc pentru zodiile de apă

Horoscop karmic pentru luna iulie 2024. Luna lui Cuptor, cum mai e denumită, va fi cu adevărat una de foc mai ales pentru zodiile de apă. Ce urmează din punct de vedere astrologic?

Horoscop karmic pentru luna iulie 2024

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) au un iulie destul de tumultuos din punct de vedere sentimental. Mocnesc multe pasiuni ascunse în ei, iar discuțiile pe care le pun în vedere partenerului se pot lăsa cu despărțiri furtunoase.

Racii trebuie să își facă mai mult curaj să spună tot ce au pe suflet, chiar dacă s-ar putea să fie judecați greșit. Pe plan amoros, e necesar să arate că s-au prins de niște lucruri, mai ales dacă au dubii legate de intențiile partenerului de viață.

Scorpionii pregătesc un război cu argumente imbatabile cu o persoană la care țin foarte mult. E timpul să clarifice poziția lor în anumite relații. Cât despre Pești, ei au nevoie de multă liniște pentru a-și auzi gândurile, însă nu vor avea parte de asta.

Zodiile de pământ își schimbă viața

Horoscop karmic iulie 2024. Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) sunt în fața unor schimbări colosale în luna iulie 2024. Trec prin niște transformări uriașe atât pe plan personal, cât și profesional. Este ca un pariu pe care îl pun la bătaie, încercând să dovedească de ce sunt capabili cu adevărat.

Pe urmă, avem zodiile de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător). Pentru ele, astrele vin cu surprize care mai de care mai spectaculoase mai ales în a doua jumătate a lunii. Parcă se face lumină, brusc, în anumite situații din care nu mai știau cum să iasă.

Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) sunt destul de agitate în luna lui Cuptor. Vor avea parte de multe momente în care s-ar putea simți sleiți de putere, însă orice efort pe care îl depun contează enorm în atingerea succesului. Dau randament și dau dovadă de o conștiinciozitate rară.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General