Sunday, February 25, 2024
Google search engine
HomeSportHorațiu Moldovan, noul portar rezervă al lui Atletico Madrid

Horațiu Moldovan, noul portar rezervă al lui Atletico Madrid

Horațiu Moldovan, noul portar rezervă al lui Atletico Madrid

Horațiu Moldovan, fostul portar al echipei Rapid București, a fost pe banca de rezerve în meciul dintre Atletico Madrid și FC Sevilla. Transferul său în Spania a fost subiectul discuțiilor dintre Victor Angelescu și portarul român, conform dezvăluirilor acestuia la FANATIK SUPERLIGA.

Victor Angelescu îi ține aproape lui Horațiu Moldovan

Relația dintre Victor Angelescu și Horațiu Moldovan este una excelentă, iar Angelescu a dezvăluit că a vorbit cu portarul român despre experiența sa la Atletico Madrid. Angelescu așteaptă cu nerăbdare debutul lui Moldovan la echipa spaniolă și speră că acesta va primi șansa de a juca.

Horațiu Moldovan se simte bine la Atletico Madrid și este fericit cu toate aspectele legate de transferul său în Spania

Angelescu a dezvăluit că starea de spirit a lui Horațiu Moldovan este foarte bună după transferul la Atletico Madrid. Este un pas important în cariera sa și Moldovan este conștient de importanța unuia dintre cele mai mari cluburi din Europa. Angelescu este încântat pentru reușita lui Moldovan și este nerăbdător să-l vadă debutând.

Debutul lui Horațiu Moldovan se lasă așteptat

Horațiu Moldovan a fost inclus în lotul echipei Atletico Madrid la scurt timp după anunțarea oficială a transferului său. Cu toate acestea, fostul portar al Rapidului a rămas doar rezervă și nu a avut ocazia să joace în partida în care Atletico Madrid s-a calificat în semifinalele Copa del Rey.

Impresarul Florin Manea susține că Moldovan este a treia opțiune a antrenorului Diego Simeone, după Jan Oblak și Ivo Grbic. Cu toate acestea, Manea consideră că transferul lui Moldovan la Atletico Madrid a venit ca o oportunitate pentru portarul român, deși este plătit mult mai puțin decât colegii săi de echipă.

Moldovan riscă să piardă șansele de a juca pentru naționala României?

Desi va juca într-o măsură mai redusă la Atletico Madrid, Manea consideră că Moldovan a luat o decizie corectă din punct de vedere profesional. În ciuda faptului că va juca mai puțin, Moldovan va beneficia de condițiile de antrenament și de dezvoltare profesională de la Atletico Madrid, iar Manea îl felicită pentru această alegere.

Deși există îngrijorări cu privire la șansele lui Moldovan de a fi convocat în continuare la naționala României, Manea consideră că acestea nu mai au importanță în momentul în care ai șansa de a juca la un club ca Atletico Madrid. Moldovan este un portar de calitate și să joace la un astfel de nivel ar trebui să îl motiveze și să îi aducă mai multă experiență.

Victor Angelescu dezvăluie detalii despre experiența lui Horațiu Moldovan la Atletico Madrid

Intr-un interviu acordat Fanatik, Victor Angelescu a detaliat discutiile pe care le-a avut cu Horațiu Moldovan după transferul acestuia la Atletico Madrid. Acesta a subliniat importanța pe care o are acest pas pentru cariera portarului român și a arătat încredere în viitorul său în echipa spaniolă.

Tags:

Horațiu Moldovan, Atletico Madrid, portar,

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments