Thursday, February 29, 2024
Google search engine
HomeSportHaziran și Luis Gabriel dezvăluie investiția lor într-o nouă afacere

Haziran și Luis Gabriel dezvăluie investiția lor într-o nouă afacere

Haziran și Luis Gabriel dezvăluie investiția lor într-o nouă afacere

Haziran, soția manelistului Luis Gabriel, a dezvăluit într-un interviu exclusiv pentru FANATIK detalii despre investiția lor recentă. Cei doi au hotărât să își diversifice portofoliul de afaceri și să investească într-un nou proiect, despre care ne-a povestit în detaliu.

Luis Gabriel, sume uriașe câștigate din muzică, investite într-o afacere

FANATIK a aflat în exclusivitate în ce au investit Luis Gabriel și Haziran banii câștigați din muzică. Cei doi au hotărât să se implice într-un nou proiect și să investească în afacerea lor. Suma este una mare și indică succesul pe care Luis Gabriel l-a avut în cariera sa muzicală.

Haziran, soția manelistului, a declarat că dorința lor principală este să reușească în acest nou domeniu și să creeze o afacere de succes. Cei doi sunt hotărâți să ofere servicii de calitate și să aducă inovație în domeniu.

Noul salon de înfrumusețare: o afacere de succes în plan

Haziran ne-a povestit că ideea pentru acest nou proiect a venit de la un prieten al soțului său, Alin Jordan. Acesta este deja proprietarul a două saloane de succes și a sugerat să se asocieze și să deschidă un nou salon. Haziran și Luis Gabriel au fost atrași de conceptul salonului și au decis să își investească banii în acest proiect minunat.

  • La salonul creat de cuplu, clienții pot beneficia de servicii pentru copii și de servicii de barberie. Însă, planurile lor sunt mai ample decât atât. Își doresc să se extindă și să deschidă astfel de saloane în fiecare oraș.
  • Afacerea va fi în principal gestionată de Alin Jordan, stilistul salonului, dar Haziran și Luis Gabriel vor fi mereu implicați în supervizarea și promovarea acesteia. Vor fi prezenți la salon și își doresc să ofere clienților o experiență plăcută și inedită.

Un nou look pentru Haziran

Pe lângă lansarea afacerii cu noul salon, Haziran a decis să facă și o schimbare majoră de look. Ea a renunțat la părul blond și a optat pentru o nuanță brunetă, închisă treptat. Aceasta nu este o noutate pentru Haziran, care este adeptă a schimbărilor de look frecvente și surprinzătoare.

În concluzie, investiția lui Haziran și Luis Gabriel într-o nouă afacere reprezintă un pas important în cariera lor și în dorința de a avea succes în diverse domenii. Cei doi își doresc să ofere servicii de calitate și să creeze un loc plăcut pentru toți clienții lor. Noul salon de înfrumusețare promite să fie unul dintre cele mai bune din țară și să atragă atât părinții, cât și copiii cu serviciile și atmosfera sa specială.

TAGS:

Haziran, Luis Gabriel, salon, înfrumusețare, afacere

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments