Wednesday, April 17, 2024
HomeSportGigi Becali se opune transferului lui Andrea Compagno la Dinamo

Gigi Becali se opune transferului lui Andrea Compagno la Dinamo

Gigi Becali se opune transferului lui Andrea Compagno la Dinamo

Patronul FCSB, Gigi Becali, a exclus posibilitatea transferului atacantului italian Andrea Compagno la rivala Dinamo. El consideră că echipa adversă nu are resursele financiare necesare pentru a face acest transfer.

Într-o declarație pentru Fanatik Superliga, Gigi Becali a afirmat că nu a fost contactat în privința transferului lui Compagno și că acesta trebuie să decidă singur unde vrea să plece în străinătate.

Patronul echipei roș-albastre a mai menționat că ar accepta ofertele primite pentru Compagno și că așteaptă o decizie rapidă din partea jucătorului. Deși acesta a exprimat în repetate rânduri dorința de a se despărți de italian, el a subliniat faptul că suma de transfer trebuie să fie agreată de el și că echipa care îl achiziționează trebuie să aibă și disponibilitatea financiară pentru a-i plăti salariul.

Gigi Becali a reacționat astfel după ce Andrei Nicolescu, directorul sportiv al lui Dinamo, a dezvăluit într-un interviu pentru Fanatik că a discutat cu Mihai Stoica, directorul general al FCSB, despre transferul lui Andrea Compagno. Cu toate acestea, Becali nu s-a arătat deloc interesat de posibilitatea ca acesta să ajungă la marea rivală și a dat de înțeles că nu consideră Dinamo ca fiind o opțiune viabilă pentru italian.

Transferul în Kazahstan, pus sub semnul întrebării din cauza soției

Atacantul FCSB-ului, Andrea Compagno, pare că va părăsi echipa în această iarnă și are o ofertă tentantă din partea clubului Aktobe din Kazahstan. Horia Ivanovici, reporter la Fanatik Superliga, a adus această informație în atenție.

Conform sursei citate, Aktobe îi propune jucătorului italian un contract pe doi ani, care ar însemna venituri de peste 1.000.000 de euro, inclusiv bonusuri. Cu toate acestea, soția fotbalistului, care se află în perioada sarcinii, pare că nu este de acord cu această mutare și acest lucru ar putea sta în calea transferului.

Recent, după victoria echipei FCSB cu 3-0 în meciul cu Universitatea Craiova, Gigi Becali a vorbit despre Andrea Compagno și a declarat că nu mai dorește să audă de el. El a subliniat că prețul de transfer pentru jucător este de aproximativ 150.000 – 200.000 de euro și a menționat că există trei oferte primite pentru italian. Becali a lăsat de înțeles că este dispus să-l cedeze pe Compagno oricărei echipe care își poate permite financiar să îl achiziționeze.

TAGS: Andrei Nicolescu, Mihai Stoica, Gigi Becali, Compagno, Dinamo, Kazahstan
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments