Sunday, June 23, 2024
HomeSportGigi Becali îi pregătește un contract bombă lui Elias Charalambous – vrea...

Gigi Becali îi pregătește un contract bombă lui Elias Charalambous – vrea să îl facă mare antrenor

Gigi Becali îi pregătește un contract bombă lui Elias Charalambous – vrea să îl facă mare antrenor

Gigi Becali, patronul echipei FCSB, este extrem de mulțumit de performanțele tehnicanului cipriot, Elias Charalambous, și îi pregătește un contract spectaculos. Anunțul a fost făcut de Becali la scurt timp după victoria echipei sale împotriva lui Sepsi, scor 1-0, care a adus FCSB la nouă puncte în fruntea SuperLigii. Becali a declarat că Charalambous va primi un salariu generos și prime consistente dacă rămâne la club.

Elias Charalambous – antrenorul pe termen lung al FCSB?

Elias Charalambous a preluat conducerea tehnică a echipei FCSB în martie 2023. Sub comanda sa, roș-albaștrii au fost la un pas de a câștiga titlul de campioni în sezonul precedent și au șansa de a-și revanșa în ediția actuală a SuperLigii. Charalambous a demonstrat calități deosebite în antrenorat, ceea ce l-a determinat pe Gigi Becali să plănuiască un contract special pentru el.

“Am făcut o glumă cu Charalambous, spunându-i că îl vând și pe el pentru 3 milioane de euro salariu dacă ne calificăm în grupele Ligii Campionilor. El mi-a răspuns că dacă primește o ofertă, va pleca. Însă, în cazul în care acest lucru se întâmplă, îi voi oferi un salariu atât de mare încât să nu vrea să plece în nicio altă țară. Vreau să rămână la mine, să fie prezent la biserică și la baza echipei FCSB. Charalambous este un om extraordinar și îi voi face salariu mare și prime consistente în funcție de performanțele echipei”, a declarat Gigi Becali într-un interviu acordat în exclusivitate postului de televiziune FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Reacția lui Elias Charalambous după victoria contra lui Sepsi

Înainte de a semna prelungirea contractului cu FCSB, Elias Charalambous a dezvăluit că este îngrijorat de situația echipei. Un virus a afectat multe dintre vedetele echipei roș-albastre, ceea ce a dus la o prestație sub nivelul așteptărilor în meciul cu Sepsi. La finalul partidei, cipriotul a declarat că este mândru de jucătorii săi și recunoaște că rezultatul obținut este unul important, având în vedere problemele cu care s-a confruntat echipa în săptămâna premergătoare meciului.

“Felicit jucătorii pentru rezultatul obținut. Chiar dacă nu ne aflăm într-o formă fizică excepțională, am reușit să câștigăm. Am avut o săptămână dificilă, cu un virus care a afectat mulți jucători, inclusiv pe Coman și Olaru. Cu toate acestea, am avut ocazii clare de a marca și trebuie să fim mândri de rezultat. Deși nu ne aflăm în cea mai bună formă, sperăm să jucăm mai bine în viitoarele partide”, a declarat Charalambous la finalul meciului FCSB – Sepsi 1-0.

Tags: FCSB, Gigi Becali, Elias Charalambous, SuperLiga, Liga Campionilor, Campionat, Antrenor

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General