Sunday, February 25, 2024
Google search engine
HomeSportGigi Becali ia decizii radicale la FCSB: Transferurile sunt stopate!

Gigi Becali ia decizii radicale la FCSB: Transferurile sunt stopate!

Gigi Becali ia decizii radicale la FCSB: Transferurile sunt stopate!

Patronul liderului din SuperLiga, Gigi Becali, a luat o decizie surprinzătoare: a pus stop transferurilor la FCSB în această iarnă. Motivul? Echipa are deja prea mulți jucători valoroși, iar patronul nu mai știe cum să-i așeze pe teren. Această strategie vine ca urmare a aglomerării din zona de mijloc a echipei, în urma mutărilor făcute în perioada de mercato.

Gigi Becali aduce un nou transfer de marcă la FCSB!

FCSB a avut o perioadă aglomerată de mercato, aducând în echipă trei fotbaliști: Luis Phelipe, Baba Alhassan și Nana Antwi. Însă, cel mai spectaculos transfer este cel al lui Baba Alhassan, pe care Gigi Becali l-a numit “Demba Ba”. Patronul a decis să-l folosească pe Alhassan în meciurile cu echipele mai mici, datorită stilului său de joc direct și ofensiv, în timp ce Mihai Lixandru va fi titular împotriva echipelor grele, datorită abilităților sale defensive. Aceste decizii au fost luate de staff-ul tehnic, însă Gigi Becali a afirmat că își va impune propria viziune asupra alinierii echipei.

Gigi Becali a dezvăluit și faptul că a oferit o poreclă inedită lui Baba Alhassan, numindu-l “Demba Ba”. Fostul jucător al lui Hermannstadt primește astfel acest nume în onoarea fostului mare atacant al lui Chelsea, Demba Ba.

Într-un interviu acordat postului TV OrangeSport, Gigi Becali a mărturisit: “Transferurile nu mă mai interesează, și așa avem prea mulți jucători valoroși și nu știm cum să-i așezăm. Am stabilit ca atunci când jucăm cu echipe mai mici să joace «Demba Ba». Baba Alhassan, da. El va juca, e mai direct pe poartă, mai pe atac. Lixandru va juca cu echipele mai puternice, e mai bun în apărare. Nu știu, așa au stabilit ei, dar voi stabili eu, vă dați seama (râde). E posibil să le agreez hotărârea. Stați să-l văd, că eu l-am adus pe Baba Alhassan.”

Echipa de start pentru meciul cu UTA: Gigi Becali anunță aliniera FCSB-ului

Gigi Becali nu se lasă mai prejos și anunță cu patru zile înainte de meciul cu UTA Arad, prima etapă a SuperLigii din 2024, echipa de start a FCSB-ului. Această decizie vine ca urmare a unei provocări din partea Comisiei de Disciplină și Etică a Federației Române de Fotbal, care a cerut explicații după ce Gigi Becali a dezvăluit în exclusivitate echipei FANATIK SUPERLIGA primul “11” al FCSB-ului înainte de meciul de cupă cu FC U Craiova, pierdut cu 2-0.

Cu toate acestea, Gigi Becali își păstrează hotărârea și dezvăluie echipa de start pentru meciul cu UTA Arad: Târnovanu – Crețu, Ngezana, Dawa, Radunovic – Olaru, Șut, Alhassan – Luis Phelipe, Alex Băluță, Octavian Popescu.

Echipa de start a FCSB-ului pentru meciul cu UTA Arad anunțată de Becali:

  • Târnovanu – portar
  • Crețu, Ngezana, Dawa, Radunovic – apărare
  • Olaru, Șut, Alhassan – mijlocași
  • Luis Phelipe, Alex Băluță, Octavian Popescu – atac

Gigi Becali, în stilul caracteristic, nu a ezitat să ofere detaliile și să arate că are control total asupra echipei FCSB. Indiferent de deciziile staff-ului tehnic, patronul FCSB-ului este hotărât să își impună propria viziune asupra alinierii echipei și deține puterea de a lua decizii radicale în ceea ce privește transferurile și componența titularilor. Cu siguranță, fanii FCSB așteaptă cu nerăbdare meciul cu UTA pentru a vedea în acțiune noile achiziții și echipa de start promisă de Gigi Becali.

TAGS: Gigi Becali, FCSB, transferuri, Baba Alhassan, Demba Ba, echipa de start, SuperLiga, Luis Phelipe, UTA Arad, Comisia de Disciplină.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments